Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (6/47) > >>

DanaC:
Cum altfel? ca doar eu am propus Cozia. Ma gandeam ce-i drept ca slabesc vreo 20 de kg pana in mai fiindca stiam ca traseul nu e chiar usurel. Cum sunt in intarziere cu viata in general, in afara de sala si slabiri mai trebuie sa ma pun la punct si cu botanica. Poate ma intreaba Pavel una/alta .. Oricum ..abia astept. Dorm si cu catelul la o adica.

admin:
Azi cand l-am sunat mi-a impuiat capul. I-am zis sa o ia mai usor ca sunt batran si nu tin minte. Trebuie sa notez. El de cand eram in liceu era inebunit dupa natura si a facut pana la urma silvicultura. N-am mai stiut nimic de el o vreme dar apoi la banchetul de acum 10 sau 20 de ani nu mai stiu (parca v-am spus ca sunt batran, nu-i asa?) - a venit si ne-a tinut o lectie deschisa despre flora enedemica de la Cozia.

Da stiu ca tu ai propus excursia asta, cand eram la Hajdu. Zona este superba si merita vazuta.

Annalys:
Buna Gigi,

plata o sa o efectuez maine.
Nu stiu sigur daca Samiza a trimis mail pentru aceasta excursie. Pentru Rasnov am primit mail, dar pentru Cozia nu.

Se poate un avans si la inceputul lunii Mai restul?

Multu.

admin:
Annalys, i-am transmis ieri Samizei toate cele 4 actiuni la care te-ai inscris. Stiu ca a avut o zi foarte-foarte grea. A ajuns doar seara tarziu din agentie si acasa avem conventia sa nu discutam de probleme ce tin de activitatile astea. Am sa discut cu ea - este deja parte tehnica si agentia se ocupa de asta. Poti sa o suni si tu, a plecat deja la agentie. Tf ei este afisat la contact pe site.

Plusar:
Vaai, dar eu nu am vrut sa sperii pe nimeni  :blush:

Citez: "Evident ca fiind o cabana de munte nu are conditiile unei locatii obisnuite." Acum sper ca avand atatea "pile" in zona sa vi se dea si cheile de la grupul sanitar de la sala de mese ... daca nu, groapa care tine loc de buda pt muritorii de rand va fi un cosmar pt doamnele din cadrul grupului  !
oricum evitati consumul de lichide in exces inainte de culcare , ma repet , nu vreau sa sperii pe nimeni  :coolsmiley:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă