Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 30 aprile 5 mai 2012
theo365:
:thumbup:
theo365:
:dance:
almi_gabi:
interesante fotografii theo, ma bucur ca ti-a placut excursia !
--- Citat din: theo365 din Marți, 08 Mai 2012, 19:47 ---Poveste cu Flash-uri
....
--- Terminare citat ---
frumoasa povestea ta cu flash-uri ! :thumbup:
--- Citat din: admin din Marți, 08 Mai 2012, 09:17 ---......
Plouase putin si intrasem intr-un mall. Cand am iesit in curtea interioara dinspre Piata Veche, doar picura si cateva raze de soare isi facusera loc printre nori. Superba senzatie am trait acolo:
Catedrala Tyn
In Piata Veche - deja se innoptase, dar imaginile erau de poveste
--- Terminare citat ---
superba atmosfera, o lumina incredibila !!
Amandoi m-ati facut sa imi aduc aminte excursia pe care am facut anul trecut pe un traseu asemanator tot cu voi (SC) :coolsmiley:
Adana:
Gigi, multumim frumos ca ne-ai facut sa ne simtim minunat si sa vedem atat de multe lucruri intr-un timp relativ scurt. Esti un organizator foarte bun! Felicitari si multumim inca o data pentru tot! Deja imi e dor de barul irlandez din Bratislava si de minunatele beri :D
Nu am reusit sa ma odihnesc suficient, ca am intrat in priza jobului, dar acum nici nu mai simt oboseala. Antrenamentul intensiv face minuni :) Astept acum intalnirea cu muntele! Sa ne revedem cu bine!
theo365:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 09 Mai 2012, 09:39 ---interesante fotografii theo, ma bucur ca ti-a placut excursia !
frumoasa povestea ta cu flash-uri ! :thumbup:
superba atmosfera, o lumina incredibila !!
Amandoi m-ati facut sa imi aduc aminte excursia pe care am facut anul trecut pe un traseu asemanator tot cu voi (SC) :coolsmiley:
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă