Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 30 aprile – 5 mai 2012

<< < (8/13) > >>

Adana:
Oricum, Gigi, intr-un post anterior ai facut o estimare intre 200-300 de euro. Cam asta este suma la care ma gandeam si eu pentru intrari si transport. Sigur, sunt foarte multe locuri interesante de vazut, care nu pot fi acoperite intr-un timp atat de scurt. Daca vremea este frumoasa, nu stiu daca merita sa petrecem mult timp in interior, in galerii si muzee nationale (cu siguranta, asta este o varianta foarte buna pe o vreme ploioasa). Sper sa folosim si funicularul :)
Gigi, sunt convinsa ca, la experienta ta in materie de turism, vei alege pentru noi tot ce merita vazut si, desigur, in functie de vreme, mai putem varia :)

admin:
Da, nu se folosesc mai mult de 200-300 EUR. Decat daca vreti sa faceti si shopping. Atunci evident ca bugetul pe care l-am calculat eu, nu mai este valabil.
In ceea ce priveste partea de vizitare, eu sunt adeptul trecerii in revista. Pt un oras care il vezi prima oara, sau oricum care iti este foarte putin cunoscut, potrivit este, ca in prima faza sa-ti faci doar o imagine de ansamblu. Dar bine fixata. Dupa care, oricand poti reveni pt detalii si indoor. Dar asta cu timp, rabdare si da, aici mai este o conditie. Poate vi se pare ciudat ceea ce scriu, dar parerea mea este ca detalierea unei excursii de gen "city tour" se face singur. Foarte rar gasesti partener de calatorie care sa aiba aceleasi dorinte si ritm de vizitare cu tine; iar un lucru care tie ti se pare extraordinar si ai vrea sa insisti pe el, poate celuilalt i se pare obisnuit. Si excursia se transforma intr-un compromis sau o medie intre ce isi doresc cei doi sau grupuletul. De exemplu Viena ofera mai multe genuri de obiective. Daca esti o persoana inclinata spre romantism iti vei alege un grup de obiective, daca esti atras de partea istorica alt grup, daca iti place arta altul samd. Greu sa gasesti pe cineva sau un grup cu care sa poti merge doar acolo unde esti interesat si unde stii ca iti face placere.

Adana:
Perfect de-acord cu cele scrise. Este foarte greu sa satisfaci total fiecare persoana dintr-un grup. Asa cum ai spus, varianta optima pentru toti este crearea unei imagini de ansamblu. Hai, ca nu mai este mult...doua saptamani zboara iute :)

admin:
Pentru mine ca vantu'...Poimaine plec spre Munchen, iar saptamana cealalta este Rasnovul. Si a  doua zi, gata....prima escala Budapesta, cu peron pe partea dreapta!

Adana:
Drum bun, vreme frumoasa si sa va simtiti bine cu totii!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă