Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Capitale europene: Praga, Viena, Bratislava, Budapesta 30 aprile – 5 mai 2012

<< < (6/13) > >>

admin:
Despre bagaje: in circuite, este important sa aveti totul compactat intr-un singur troller de dimensiuni mai mici. Avem 3 check-in-uri si 3 check out-uri intr-un interval de 6 zile, deci in medie mutam bagajul o data pe zi din microbuz in hotel sau invers. Ceea ce nu este foarte comod. De aceea va indicam ca sugestie sau sfat, de la unul care calatoreste mult, sa aveti un singur bagaj si acela sa nu fie greu.
Nu va luati foarte multe lucruri cu voi, nu o sa aveti la ce le folosi. Important este ca incaltamintea sa fie foarte comoda si hainele sa fie mai sport. Probabil la sfarsitul lunii o sa fie ceva mai cald si atunci o haina usoara de primavara - daca se poate si impermeabila, ar fi cea mai potrivita. Un pantalon, maxim doua perechi, 7-8 tricouri si un pluover. O umbrela nu strica niciodata, neccesair-ul, lenjeria intima si atat. Va este suficient.
Aparatul de fotografiat, cu memorie si baterii - incarcatorul! Pt oras sa aveti un rucsac mic, acolo va incape si o apa si un sandvici, o harta, iar daca o sa cumparati ceva, nu trebuie sa duceti in mana.

admin:
Nu trebuie sa aveti pasaport, este suficient buletinul. Verificati-va actele, sa nu expire buletinele. Asigurarea medicala pe perioada sederii in strainatate desi vad ca la granita nu se mai intreaba decat rar de ea, este foarte buna, pt ca niciodata nu se stie ce se intampla, iar serviciile medicale in strainatate sunt foarte scumpe. Luati legatura cu Samiza sa va pregateasca si acestea.

admin:
Plecarea, ramane la ora 01.00, asa cum scriam in prezentarea serviciilor si program. Vreau sa ajungem la Budapesta de dimineata, sa va pot arata cat mai multe. Este posibil sa nu putem face early check in, in situatia asta doar ne lasam bagajele si plecam spre Piata Eroilor, pt prima zona de vizita.
Cei care veniti de departe, va recomand sa veniti cu o zi mai devreme sau macar sa ajungeti de dimineata la Sibiu. Sa va puteti odihni. Ziua de BUdapesta este mare parte de mers si o sa fiti prea obositi. Pe microbuz, puteti dormi, este comod, dar oricum nu se compara cu somnul in pat.
Daca stiti ca aveti probleme cu masina, luati-va pastile contra senzatiei de disconfort.

admin:
Lista participanti:
1   Maria LC   Bucuresti
2   Mama Maria   Bucuresti
3   Daniela S   Braila
4   Florica M   Braila
5   Mariana L   Craiova
6   Teodora M   Braila

Adana:
La anumite persoane nu prea corespunde numele cu localitatea, dar important este ca suntem pe lista  :) Ne descalcim noi la fata locului :)

Am inteles ca vremea este destul de capricioasa la Praga si ca, in general, temperatura este mai scazuta cu cateva grade fata de cea de la noi. Pentru cine se stie mai friguroasa, sa aiba si ceva mai gros. Eu, in luna mai, la Londra, am inghetat, desi in tara erau 25 de grade si se umbla la maneca scurta.

As vrea sa stiu cand ajung fetele din Bucuresti si Braila la Sibiu? Eu am doua optiuni de sosire: la 12 si 19. In functie de cum se decid ele sa vina, imi planific si eu plecarea din Craiova.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă