Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132304 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Revelion 2013
« Răspuns #315 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 20:26 »
Geoagiu Bai   :D

Offline illina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #316 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 20:54 »
Vecinatatile minunate ale Geoagiului:Castelul Corvinilor sau Huniazilor din Hunedoara,

Offline illina

• Newbie
  • *
« Răspuns #317 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 20:55 »
Castrum Deve

Offline illina

• Newbie
  • *
« Răspuns #318 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 20:57 »
Catedrala Incoronarii, Alba Iulia

Offline illina

• Newbie
  • *
« Răspuns #319 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 21:01 »
Amurg pe drumul catre casa.....!  Sper sa nu ma uitati cand trimiteti fotografiile !

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #320 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 21:42 »
Illina,
Ai fotografii puse de mine pe Facebook.Mi se pare mai practic.Intra acolo si cauta SinglesCamp in primul rand.Te va astepta o surpriza.Deja suntem cativa care ne-am imprietenit pe facebook!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #321 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 08:22 »
Geoagiu Bai   :D
...

Adica baile termale de la Geoagiu inseamna grota asta!!??   :slap:

Vecinatatile minunate ale Geoagiului:Castelul Corvinilor sau Huniazilor din Hunedoara.

Multumim pentru fotografii  Illina ! Frumoase!  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #322 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 09:25 »
Ceea ce a postat Mari_a este Dambul Romanilor sau Baia Romana Antica. Acolo, pe un delusor din travertin, romanii au sapat santuri colectoare de apa mezzotermala (temperatura nu este ca la Felix de 30 grade, are doar cca 20-25 de grade) si cateva bazine in care se puteau balaci. Ceea ce vedem noi azi acolo este cam acelasi lucru ca si pe vremea romanilor, doar ca debitul de apa este mult redus. In mod normal ar fi trebuit sa fie un loc protejat, dar stiu si am vazut persoane care fac baie acolo.

Geoagiu are un strand mare cu bazine deschise, care se numeste "Baile romane" si care se deschide prin mai si se inchide in septembrie. In perioada rece se poate face baie la Germisara, care are o baza modernizata si bine pusa la punct si la Vacanta, unde exista un bazin de relaxare.

Ce am mai vazut cu o parte din cei care au fost la Geoagiu este Cascada Clocota. Acum iarna iti poti face doar o imagine despre aceasta  cadere de apa, dar vara, cand debitul de apa este mai mare si nu ingheata, cascada arata tare frumos.

Cascada din Geoagiu Băi, judeţul Hunedoara, România

Seamana un pic cu cele de pe Beusnita, asta si pt ca traverseaza tot bariere de travertin. La Geoagiu, radacinile copacilor cazuti au fost inglobati in travertin, creand un efect tare ciudat. Inaltimea caderii de apa este de 20 m, iar latimea de 37m. Se afla foarte aproape de hotelul in care am stat, sunt doar 10 minute pana acolo. Se coboara pe strada unde era si parcarea si apoi se face un S, pe langa statia de epurare a statiunii.

Exista si o grota. Mergand pe drumul care se face pe langa fostul lac (acum se amenajeaza acolo niste bazine), la vreo 30 minute, se gaseste Grota Haiducilor, care-si trage numele de la o legenda cu comori...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #323 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:18 »
Recunoasteti?

Sa va ajut: Rammstein, ACDC, Nightwish...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #324 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:33 »
Asta se intampla cu cateva minute inainte de a intra voi in sala...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #325 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:42 »
Recunoasteti?
....
Sa va ajut: Remstein, ACDC, Nightwish...

Stiu chiar si eu. La indiciile astea este evident!!   :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #326 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:45 »
Gabi glumeste, normal ca Geoagiu Bai nu-i doar grota aia! N-am poze din toate locurile pentru ca n-am facut si pentru ca nu m-am putut duce chiar in toate. Dupa atatea ore de zbantuiala... m-am resimtzuit si am cam bagat cornu'n perna!  :D  Am pus-o p-aia, cu emoticonu' ala zambaret, pen' ca aparuse un roman cu mainile in buzunare p-acolo pe jos!   ;D 
Altfel, erau atatea bazine, stranduri si bai imprejur, inclusiv hotelul nostru avea vreo doua bazine afara, incat tare as vrea sa ma duc si la vara sa ma balacesc! Le-as lua la rand! Gigi, asteptam pozele de la tine - mai ales cele de pe "catwalk", cand "ne-am facut intrarea la tzol festiv" in seara de Revelion!
Cat despre condurii domnitei, recunoastem, cum sa nu recunoastem?!  ;D Daca ar avea ei gura sa... cante...  :2funny:

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #327 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 11:00 »
Recunoasteti?

Sa va ajut: Remstein, ACDC, Nightwish...

;D ;D ;D ;D
Gigi, ai uitat exact esentialul..adica.. Rammstein :)))))))))) O0 Sigur, cineva nu o sa ma uite never :)) Si-a facut un nou prieten:)))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #328 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 11:09 »
As fi curios cam de cate zile de oblogeala are nevoie Toni...Sau cine stie? Poate ca deja si-a comandat jeaca cu tinte si o colectie de rock... :)

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #329 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 11:09 »
Ma scuzi Gigi, dar, acum am observat ca a fost mentionat si HERR Rammstein :thumbup:
Sunt la birou, incerc sa ma mobilizez  |o ..nu am niciun chef de munca:)) . Sunt inca cu gandul la zilele frumoase petrecute cu voi, am cunoscut oameni deosebiti si va multumesc pentru amabilitatea si nervii tari cand uneori se auzeau "usoarele" acorduri muzicale :2funny:
A fost intr-adevar un Revelion minunat.
Va pupicesc si va doresc sa va simtiti tot anul cel putin la fel de minunat cum ne-am simtit toti acolo. :kissing: