Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132428 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mihaela1961

• Vizitator
Re: Revelion 2013
« Răspuns #165 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 21:18 »
Gigi,
Am atasat ieri viramentul facut pe diferenta, adica 540 lei pe e-mailul indicat de tine si am rugat-o pe Samiza sa imi confirme primirea banilor.
La mine, pe 24 BT-INTERNET MA REFER-APAR CA VIRATI LA VOI.
Te rog, da-mi si me un raspuns.
Deci pe numele de Parascan Mihaela Letitia

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #166 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 10:02 »
;D ;D  cu siguranta o sa avem SI AC/DC.. ^-^ ca o sa aduc la Revelion un stick cu o muzica la fel de soft  >:D ;D pana atunci o sa am si parul mai lung..un adevarat spectacol ;D

Perfect...o sa platesc maine avansul...
p.s. abia astept sa ne revedem  *|*

Ar fi bine sa nu ma tund nici eu!!!! *|*

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #167 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 10:11 »
 :thumbup: exact Carla:) :bow:
ori face spectacol..ori nu O0

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #168 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 10:21 »
:thumbup: exact Carla:) :bow:
ori face spectacol..ori nu O0
Abia astept draga mea!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #169 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 10:31 »
Hmmm... aici se pregateste ceva   :thumbup:  Pai... sa ma fac si eu bruneta...   :D        ♫♪♪♫ ♪♫ ♪♪ ♫♪♪

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #170 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 10:47 »
Daaaaaaaaaa :yeah:
Mari_a si Carla..ma bazez pe voi :kissing:
 *|*

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #171 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 11:01 »
Pai, io bruneta sunt.... da' ... ce primesc daca nu ma tund ???:-\
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #172 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 12:38 »
Pai... o chitara, ca sa ne acompaniezi!   Daca mai vine si Rocky cu bass-ul lui...  ne mai trebuie un tobosar si-i gata bandu' !   ;D    *|*

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #173 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 13:13 »
... aha!...am inteles... si-o sa ne bata the wind of change prin plete... :coolsmiley: ca tot e plin p-aici de scorpioni si scorpioane...  :dance:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #174 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 16:51 »
Hmmm... aici se pregateste ceva   :thumbup:  Pai... sa ma fac si eu bruneta...   :D        ♫♪♪♫ ♪♫ ♪♪ ♫♪♪

Iata-ma-s sedusa si abandonata. Dupa ce si-a facut un an de zile programare la coafat la mine, acuma ma lasa fara clientela. Ei, lasa, eu il coafez pe Gigi, na. Sper sa ramana el fidel, si ne-au mai ramas si bigudiurile de anul trecut.

Si .... in bandul ala, ..... de guristi n-aveti nevoie?

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #175 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 18:03 »
OK, vorbit cu D-na Samiza, mi-a confirmat plata, asa ca ... *|*ne vedem la distractie..ma rog, sa speram ca nu ramanem pe acolo inzapeziti, mai grav ar fi sa 'navaleasca' nametii peste noi cat stam acolo.Ne ia Gigi 'in locatie de gestiune'  :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Am observat ca sunt si 'ceva' moldoveni....asa ca-i tragem si o Hora Unirii, etc.
Dar stati sa pun eu o alta problema si nu sunt unica.
Printre amicele mele singure carora le-am pomenit de SC...MAREA PROBLEMA SE PARE CA E DISTANTA.
Sunt convinsa ca presupune eforturi suplimentare asta pt. Gigi si Samiza, dar de ce locatiile din Moldova sunt excluse?
Exista Vatra Dornei, exista Bucovina....
De ce nu? :thumbup: :( :(
E cumva ..... :spam: sau  :offtopic:???

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #176 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 19:12 »
Zapada s-ar parea ca nu o sa avem, cel putin cam asa arata prognozele. Decat in mica masura si doar atunci la final de decembrie. Eu va spun cinstit ca mi-as dori zapada, dar atat cat peisajul sa fie alb, sa arate a sarbatoare de iarna. Deci nu troiene, nu altceva...decat acolo un pic de alb....dar sa fie totusi ceva....

Este bine sa nu va ganditi si sa zgandariti "raul", trebuie intotdeauna sa va concentrati doar la ce va asteapta bun acolo unde mergeti. Revelionul, de cand mama lui l-a facut este iarna, cand e zapada si ger. Si totusi sute de milioane de oameni pleaca de acasa care incotro. Fiecare dintre acestia se gandeste ca poate intampina anumite obstacole date de vremea care poate fi sau deveni rea. Dar dorinta de a se distra si a se simti bine, este mai mare si nu-i intereseaza. Noi in SC am avut intotdeauna noroc cu vremea, chiar si week-end-ul asta. Chiar ma gandeam atunci cand ma plimbam pe Chei, doar in tricou si o bluza deschisa, ca au fost inca 2-3 inscrise la aceasta tabara si care-si puneau atat de serios problema cum o sa fie atunci la sfarsit de noimebrie, cum o sa ajunga acolo, cu ce. Si uite ca masinile au venit unele jumatate goale, vremea a fost excelenta! E drept ca se putea intampla si sa fie rece si zapada si sa nu mearga mai nimeni cu masina incolo. Dar asta este, sunt convins ca toti care au participat acolo la Dambovicioara, ca orice om responsabil si-a pus problema cum va fi vremea si cum ajunge acolo, dar mai puternica a fost dorinta de a cunoaste oameni noi. Si uite asa se autofiltreaza intr-un fel grupurile, plecand si de la aceste lucruri! Si ajung la actiuni asa cum spuneam eu, cei deschisi, optimisti si pozitivi! Gasca nebuna de la Dambovicioara este rezultatul unei astfel de autofiltrari. Au participat DOAR persoane deschise si fara nici un fel de ganduri premeditate. De aceea a si iesit atat de bine totul acolo, pt ca au fost oameni care si-au dorit efectiv sa vina. Cei 2-3 de care spuneam, sunt genul care niciodata nu o sa faca pasul in afara zonei lor de siguranta, si cum la unele persoane asta este foarte mica, o sa ramana nu departe de poarta casei. Asa cum am mai scris eu nu vreau si nici nu incerc sa le conving sau sa le determin in vreun fel. Daca cred ca pt ele este ok, vin, daca nu, nu si  raman sa-si aleaga alta forma de comunicare, alt grup, sau alt tip de vacanta.

S-a mai scris pe aici de filtrare si autofitrare, am mai discutat si acum la Dambovicioara si am accentuat cat de important este ca profilele participantilor sa fie apropiate din cateva puncte de vedere. Ma bucur ca se formeaza natural cateva sicane, cateva delusoare, care triaza si selectioneaza intr-un fel pe cei care vor sa participe. Si cei vechi pot sa confirme, foarte rar, cate unul diferit a reusit sa ajunga alaturi de ceilalti intr-o actiune. Si apoi s-a retras singur vazand ca nu este locul lui acolo. Mie imi pare rau cand vad persoanele sovaind si nu foarte increzatoare. Neintervenind cu nimic, decizia ramane la ele desi o cunosc de la primele intrebari pe care mi le pun mie sau Samizei. Dar asa cum scriam, ce pot sa fac? Poate asa mai putin pozitive (stiu ca nu are grad de comparatie ;) ) au fost tot timpul, sau poate ca neincrederea le-a fost sadita de tot felul de intamplari, sau poate ca nu sunt pregatite mental pt a comunica intr-un grup. Indiferent de motiv, intr-un fel nu se pliaza pe profilul mediu a celor de aici, a celor care participa.

Mi-as dori sa pot face si pt ele ceva, dar asta inseamna cu totul alt proiect si cine mai poate face asa ceva?

Deci voi, cel putin asa sper, toti care v-ati inscris la Revelion  *|* *|* *|* va ganditi doar la distractie si la ce o sa facem acolo,  :dance: :dance: :dance: mai putin sau deloc la drum si la troiene si alte forme de relief...alb! Daca se va forma o gasca asa ca cea de la Dambovicioara am toata siguranta ca asa va fi. Oricum vin multi "dinamici" asa ca tonul va fi dat de ei!  :yeah: :yeah: :yeah:

Acum iti raspund tie Mihaela, tu esti noua aici, daca te uiti un pic in istoric o sa vezi ca am avut Revelion si in Bucovina. :) Dar si la Felix, adica in capatul opus al tarii dar si la Sovata...Deci cam pt toti....  :applause: Fixarea locatiei nu tine cont de cat de departe este fata de mine...asta ar fi chiar culmea eu calatoresc cu toata usurinta dintr-o parte in alta a Europei, iar Revelionul este al vostru, nu pt mine  :o - ci de cateva considerente pe care eu le-am tot scris pe aici. A gasi o locatie potrivita pt numarul estimat de persoane participante, care sa aiba camere twin aproape in majoritate, sa fie relativ centrala fata de toti participantii (poate de aici coincidenta cu apropierea de Sibiu) si foarte important sa aiba un tarif acceptabil, este destul de greu. Si dupa ce o gasesti trebuie ca oamenii sa fie rabdatori cu noi, sa vedem daca ne adunam atatia, sa astepte un pic, sau mai mult, pt plata avansului. Sunt destul de multe, din exterior multe lucruri par simple, dar din interior sunt cu mult mai complicate.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #177 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 20:31 »
...eu il coafez pe Gigi, na. Sper sa ramana el fidel, si ne-au mai ramas si bigudiurile de anul trecut.

Si .... in bandul ala, ..... de guristi n-aveti nevoie?
Ooo, ba da, avem nevoie si de baking vocals!  :D  Si esti si bruneta!   ;D  Te angajam cu juma' de norma, ca juma' ai la coafor!  ;D
Pe Gigi n-avem cum sa-l facem brunet decat daca-i tatuam niste carlionti! Dar, ca sa-i bata the wind of change prin plete  cum zicea deli_a , mai bine ii aduc peruca rock de la carnaval...  :2funny:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #178 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 20:34 »
Sau mai bine invers zis: din interior, adica de la fatza locului, multe devin mult mai simple decat par a fi pe forum...  ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #179 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 22:18 »
Da, perfect spus!