Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132301 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline monica.deaconeasa

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
Re: Revelion 2013
« Răspuns #135 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 21:33 »
Buna din nou tuturor.

Mai lansez inca o data propunerea de a veni cu mine la Geoagiu cu masina. Mai sunt 2 locuri libere - unul e ocupat de Rocky din Ploiesti. Vom merge deci pe varianta Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu , Sebes, Geoagiu. Care sunteti de pe ruta asta nu va sfiiti.. Contactati-ma.
buna seara. eu sunt din bucuresti. de unde plecati si daca mai este loc si pt mine?

Offline GEDA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #136 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 17:05 »
Buna tuturor! La cat de bine m-am distrat la Sibiel, as fi venit si eu la revelion dar ceea ce banuiam a devenit o certitudine:sunt de permanenta la serviciu si nu pot parasi Constanta.  :(Asa ca raman pe aici pe la prieteni, pe la rude sa intampin anul nou. Distractie placuta va doresc!

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #137 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 17:51 »
Salutare, tuturor!
se anunta un Revelion frumos si animat; ma bucur despre asta!
Rugaminte pentru Gigi: rezerva-mi si mie un loc in microbuzul de la Sibiu la Geoagiu. N-am inca un alt aranjament, asa ca asta pare OK.
Pup si multumesc! Sa ne vedem cu bine!

Offline noryx01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #138 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 21:08 »
Buna seara ! La microbuzul din Sibiu spre Geoagiu ma abonez si eu  :flori: Din zona Galati-Braila cam slaba miscarea...poatem "punem de-un grupuletz" totusi  :angel: ca e lung drumul pana la Sibiu...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #139 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 09:52 »
Noi cu Ana inca n-am reusit sa vorbim. Kike, Nicoleta, io, inca nu stim sigur cum vom ajunge la Geoagiu... Citesc mai sus ca si monica.deaconeasa si lumiere sunt in aceeasi situatie. Daca n-o fi si n-o fi, asta ramane ultima solutie: sa venim si noi cu autobuzul la microbuzul de Sibiu... daca-o mai fi loc... Dar mai e pana atunci, mai vorbim - ne mai imprietenim p-aici si sper sa ne aranjam-combinam-cuplam pe masini... ca si de la Bucuresti la Geoagiu e drum lung!  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #140 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 10:18 »
Peste cateva zile, inainte de a pleca la Damovicioara, am sa va transmit lista cu cei inscrisi. Mai sunt 2-3 locuri, deci lista este ca si finalizata. Cei care se mai inscriu pe ultima suta, se vor orienta intr-un fel la una dintre posibilitatile de transport, sau cu microbuzul din Sibiu sau in vreun grupaj neocupat total.

Dupa ce epuzati partea de posibilitati de grupaje, o sa tragem linie si o sa vedem cati urmeaza sa vina cu microbuzul. Voi stii astfel de cate locuri trebuie sa-l comand si astfel si exact cat costa/persoana.

Offline margam19

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #141 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 11:27 »
Eu am intrat de curand pe acest site si nu cunosc inca pe nimeni din Bucuresti, iar singura varianta de a ajunge la Geoagiu va fi cu trenul pana la Sibiu si apoi cu microbuzul.
Toate cele bune,
Marga

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #142 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 14:07 »
Noi cu Ana inca n-am reusit sa vorbim. Kike, Nicoleta, io, inca nu stim sigur cum vom ajunge la Geoagiu... Citesc mai sus ca si monica.deaconeasa si lumiere sunt in aceeasi situatie. Daca n-o fi si n-o fi, asta ramane ultima solutie: sa venim si noi cu autobuzul la microbuzul de Sibiu... daca-o mai fi loc... Dar mai e pana atunci, mai vorbim - ne mai imprietenim p-aici si sper sa ne aranjam-combinam-cuplam pe masini... ca si de la Bucuresti la Geoagiu e drum lung!  :)

Buna Maria.
Daca despre mine este vb in propozitie atunci inca o data spun ca mai am 2 locuri in masina . Poate chiar trei daca ne inghesuim. Plecarea din Bucuresti spre Ploiesti sa il luam si pe rocky.
Cine doreste sa vina cu mine call me 0721 234 31 :dance:

Offline amicu

• Newbie
  • *
« Răspuns #143 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 14:09 »
si inca un 1 la sfarsit.
Vad ca si Monica este in aceeasi situatie. Daca va hotarati va astept. :kissing:

Offline amicu

• Newbie
  • *
« Răspuns #144 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 14:14 »
Ana, vin si eu cu tine. I-am scris acum lui kike, poate vine si ea... Multumesc mult, tinem legatura. Eu am mailul tau de la excursia din Delta, dar cand am vrut sa-ti trimit poze wetransfer mi-a zis ca nu e bun. (Tot de atunci am salvate in telefon cateva numere cu Delta 1, Delta 2... pana la 6  :D , dar nu mai stiu care al cui e!  ;D )
Scuza-ma te rog Maria dar eu nu prea intru pe aici . Destul de rar. Uite , am lasat nr de telefon si daca vrei sa mergi e totul ok. Si Kike binenteles. Asa cu voi doua am fi 4 ( si cu rocky ) . Ar mai fi poate un loc daca vreti sa ne inghesuim. Astept telefon . Pupici mici de la amici :dance:

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #145 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 17:20 »
Buna Maria.
Daca despre mine este vb in propozitie atunci inca o data spun ca mai am 2 locuri in masina . Poate chiar trei daca ne inghesuim. Plecarea din Bucuresti spre Ploiesti sa il luam si pe rocky.
Cine doreste sa vina cu mine call me 0721 234 31 :dance:

Numarul de telefon nu este complet .....

Offline illina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #146 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 17:54 »
Astazi m-am inscris pentru Revelion, plec din Turnu Magurele, cine nu a rezolvat inca cu transportul putem merge impreuna, Rosiori de Vede ar fi un punct de intalnire pentru cei din Bucuresti, sau Caracal,Craiova.M-am gandit sa merg prin Tg. Jiu. Monica, ai mai multe variante! Ne auzim.  Ioana

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #147 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 18:02 »
Numarul de telefon nu este complet .....
Este, mai e o cifra in mesajul urmator. :)  Am vorbit deja cu amicu, mai ia doua persoane afara de Rocky, adica pe Kike si pe mine. Nicoleta, Monica, Marga ramane sa vedem lista finala, sa mai facem aranjamente-combinari-permutari; fiind atat de multi eu zic ca e imposibil sa nu mai fie si alte masini, care sa "ne cuprinda" pe toti.  :)

Offline margam19

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #148 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 20:29 »
Buna tuturor! Daca mai aveti un loc in masina, va rog dati de veste. Eu pot fi contactata la tel. 0730.020.697.
Multumesc! Marga :)

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #149 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:30 »
Si eu revin cu propunerea de a lua pe cine doreste in masina. Plec din Timisoara si ma pot opri pe traseu, desigur.