Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
admin:
Transportul va fi organizat pe ruta Sibiu - Geoagiu si retur. Doar pt cei care n-au organizata plecarea si sosirea la Geoagiu cu masini personale. Deci daca ai ocazia sa pleci cu altceva, este ok.
NICOLAE:
,,,,,a si veni si eu dar am mai ratat o ocazie in septembrie in delta,,,,tot asa 50%,,,,,daca se poate
admin:
Nicu, carmeste si tu vasul ala mai inspre tara...altfel uiti cum aratam. Sau putem sa-ti trimitem poze! Oricum eu tin, asa cum am spus, 3-4 locuri pt cei vechi, care nu stiu decat mai incolo care este programul. Asa ca poate ai noroc!
NICOLAE:
--- Citat din: admin din Vineri, 26 Octombrie 2012, 14:39 ---Nicu, carmeste si tu vasul ala mai inspre tara...altfel uiti cum aratam. Sau putem sa-ti trimitem poze! Oricum eu tin, asa cum am spus, 3-4 locuri pt cei vechi, care nu stiu decat mai incolo care este programul. Asa ca poate ai noroc!
--- Terminare citat ---
da ,,,carma e problema,,,,, de aia nu ma vrea nimeni in tara :))) acum e mai bine aici caci este cald ,,,,,,,vara este de stat in tara :)
Nicoleta Bucuresti:
Buna,
Sunt din Bucuresti si vin la Revelion.
Ma ia si pe mine cineva cu masina?
Am vazut ca AMICU a facut o propunere ....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă