Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (17/87) > >>

cocolino:
Sper zilele astea sa stiu mai multe despre luna decembrie (cum va fi si ce planuri o sa fie pe aici) si in momentul in care sunt macar 90% sigur ca se poate, o sa iau legatura cu ea. Pana atunci, o sa ii trimit un mail sa ma treaca acolo pe ... lista de asteptare :)

amicu:

--- Citat din: rocky din Joi, 18 Octombrie 2012, 20:07 ---cine merge din bucuresti cu masina?

eu am foarte mari dubii in ce priveste participarea mea, ca nu vreau sa conduc mai ales la intoarcere ...

--- Terminare citat ---

Helloooo. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masina la Geoagiu - pt cei care nu ma cunosc. Doritori, ceva?? Rocky as putea sa te iau eu dar cu propunerea de a ajunge tu la Bucuresti si de aici mai departe la destinatie.
Astept propuneri de la cei care doresc sa vina cu masina .
Pupici  :kissing:

admin:
Rocky vine si el, mi-a comunicat. Este pe picior de plecare din tara.

rocky:

--- Citat din: amicu din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 18:47 ---Helloooo. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masina la Geoagiu - pt cei care nu ma cunosc. Doritori, ceva?? Rocky as putea sa te iau eu dar cu propunerea de a ajunge tu la Bucuresti si de aici mai departe la destinatie.
Astept propuneri de la cei care doresc sa vina cu masina .
Pupici  :kissing:

--- Terminare citat ---

din ce vorbisem cu gigi mai devreme intelesesem ca treci prin ploiesti pe drum spre geoagiu (si daca mergi pe ruta asta s-ar putea sa mai fie o doritoare de la cimpina ;) ) ... daca ne putem auzi la un telefon miine sa discutam citeva detalii ar fi ideal, ca vineri dimineata plec si mai revin de-abia pe 3 noiembrie in tara

ma gasesti la 0723 723 925 sau mail rocky.boss@gmail.com

Caroline:
Gigi, organizezi transport Sibiu-Geoagiu sau Deva-Geoagiu cu microbuzul sau sa ma "abonez" la una din masini, de pe traseu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă