Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (61/87) > >>

Caroline:

--- Citat din: mihaela1961 din Marți, 01 Ianuarie 2013, 12:53 --- :box: :D
Am constatat in consecinta, ca personal nu m-am mai distrat asa de cand eram eu pe la liceu. :crazy2: :uglystupid2: *|*

--- Terminare citat ---

Nu-i bai... asa am "patit" si eu anul trecut... desi nu cred ca se poate spune despre mine ca nu as fi o persoana ponderata si echilibrata.  ;D Distractie placuta in continuare!  ;)

Karola:
La multi ani!   Nici nu stiu cum sa incep......, inca sunt sub vraja revelionului SC 2013, trebuie sa recunosc fara lipsa de modestie ca a fost cel mai frumos revelion din viata mea, as vrea sa dau timpul inapoi si sa incep pregatirile pentru revelion.... :), dar nu se poate asa ca ma resemnez si ma gandesc deja la urmatoarea actiune la care voi participa CARNAVALUL *|*
Ma bucur ca am participat la acest revelion, am cunoscut persoane minunate, fiecare din noi frumos in felul lui, stiu ca nu am reusit sa vorbesc cu toata lumea de acolo, insa sunt multumita ca am trecut in 2013 imbratisind peste 50 de persoane si  :-* tot atatea am si  :), frumos ce sa mai.....eeee ....cate imi vin in cap acum, hmmmm......, haide ca o sa mai discutam pe aceasta tema....Va pup deocamdata!

admin:
Sunt acasa si ma uit prin televizor...Rad in mine! Am petrecut cu voi nu doar cel mai lung Revelion, ci si  cel mai frumos! Mi-e greu sa descriu ce simt si cat de bucuros sunt! Sper sa-mi pot aduna maine cuvintele si sa pot scrie...Acum nu sunt in stare...Sunt inca acolo si nu vreau sa ma intrerup..

luciamanta:
Bun venit, petrecareţilor!  :thumbup:

rocky:
o fost frumos! ... si distractiv!

urmeaza sa m-apuc de facut motajul video dupa ce pun materialele cap la cap zilele astea ... cred ca o sa iasa ceva foarte interesant ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă