Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (60/87) > >>

almi_gabi:
Buna dimineata petrecaretilor !  *|*

Buna dimineata2013 !!   

dauina:
buna dimineata Gabi!!!!
La Multi Ani!!!

adda:
Buna dimineata de la Geoagiu!!!
LA MULTI ANI !!! la toata lumea sa aveti un An Nou asa cum va doriti! :thumbup: :kissing:

mihaela1961:
 :box: :D
Sa va tin 'la curent' sau 'in curent', ma rog, cum vreti sa o luati-cu Revelion 2013-prelungiri.La 10 dimineata in restaurant era un grup eterogen de persoane, un fel de 'devalmasie'-cu cei care nu terminasera inca Revelionul si cei care erau la micul dejun, pe fondul unei sarbe ardelenest :D denumita de Gigi 'Sarba de mic dejun'!! :crazy2:...in principiu cam toata lumea arata relativ 'sifonata', marcata de noptile de 'topaiala'(pe fond de hard rock, dansul pinguinului, culminand cu Baletul lebedelor, lebedele  in cauza-2 personaje-costumate ad-hoc cu servetele!!!
Azi urmeaza 'unificarea' pranzului cu cina-total atipic pt. niste oameni care pastreaza traditia meselor festive dinainte si dupa revelioane, drept pt. care am ajuns la concluzia ca suntem 'atipici' cap-coada.Am constatat in consecinta, ca personal nu m-am mai distrat asa de cand eram eu pe la liceu. :crazy2: :uglystupid2: *|*

Plusar:
nu pot sa cred ce dezmat ! se vede ca a lipsit o persoana ponderata si cu capul pe umeri ca mine ca sa faca ordine acolo !   :tickedoff:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă