Autor Subiect: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012  (Citit de 120441 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
Re: Carnaval Sibiel 27 – 29 ianuarie 2012
« Răspuns #60 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 20:22 »
kama, multumesc de invitatie.
 o sa  ajung in bucuresti, dar sa-mi spui unde.
 incerc sa-mi iau bagaj putin ;D
intra pe otilia_suruceanu@yahoo.com si-ti dau telefonul meu, ca sa tinem legatura.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

betrix

• Vizitator
« Răspuns #61 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 21:13 »
Buna!sunt noua......Va doresc distractie plakuta tuturor!

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #62 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 21:16 »
Ok..o sa-ti trimit un mesaj cu nr meu de tel.. ca sa putem stabili toate detaliile

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #63 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 23:55 »
 Gigi, poate ai timp putin si ptr mine. Cum sa fac? Eu cred ca voi ajunge vineri pana in Sibiu dar cum fac caci pana la Sibiel mai este de mers. Am inteles bine sau nu ca poti sa te ingrijesti pentru a ajunge acolo cei care vin pana la Sibiu, sau sa-mi spui cum sa procedez. Poate mai sunt in aceeasi situatie ca mine. Va rog...ajutor ::) Aura- C-ta

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #64 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 00:25 »
Aura, eu sunt din imprejurimi si o sa ma aduca la Sibiel fratele meu cu masina de la Sibiu. Mai sunt doua locuri in masina... dar inca nu stiu la ce ora. Tu la ce ora ajungi in Sibiu?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #65 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 07:23 »
Am sa postez si lista, am asteptat sa vad daca se mai confirma din cei care scrisesera ca doresc sa participe. Poate mai exista posibilitatea de grupaje.
Acum pentru drumul Sibiu - Sibiel, am rugamintea sa-mi comunicati aici, orele de sosire ale trenurilor sau autobuzelor. Am sa-l rog pe Marian, administratorul pensiunii sa faca 2 transferuri, dar trebuie sa stie orele voastre de sosire.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #66 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 07:34 »
Despre vreme:
- la Sibiel va fi destul de rece in week-end, asa ca va recomand haine mai groase, dar sport sa se poata iesi la plimbare. Au sa fie -4 pana la -6 ziua si -15 noaptea. Acum este ceva zapada, dar mai mult asa, sa zicem ca este alb, nu este suficienta pt o iarna.
- in zona nu sunt probleme cu ninsori, nici meteo nu anunta asa ceva, asa ca drumurile au sa fie uscate. De fapt aici in depresiune, niciodata nu am vazut blocaj auto din cauza zapezii. Se curata usor, pt ca nu este viscolita. Muntii care ne inconjoara opresc orice curent de aer.
- pe partia de la Trecatoarea Lupilor, m-am uitat ieri pe webcam, o puteti face si voi urmarind lik-ul:
http://www.sibiul.ro/webcam-sibiu-live/partia-trecatoarea-lupilor-din-gura-raului.html

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #67 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 09:27 »
Gigi, in cazul in care am o "revelatie" si plec de joi....e careva :)  pe acolo?
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #68 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 15:05 »
Din pacate la Sibiel nu este nimeni din SC, cu o zi inainte. Joi e plin, totul este rezervat de un grup. Au promis ca vor incalzi atmosfera, cand sositi sa intrati direct....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #69 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 15:06 »

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #70 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 19:39 »
  Caroline, iti multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti. Eu voi ajunge de joi in Bucuresti ca am putina treaba, iar vineri voi pleca din Buc. spre Sibiu. Nu stiu cu ce voi merge, microbuz sau tren. Prefer microbuzul dar nu stiu unde este autogara spre directia Sibiu. Trebuia sa se intereseze fata mea dar are niste probleme si inca nu a reusit. Daca cineva stie de unde se ia microbuzul si din cand in cand pleaca spre Sibiu, rog sa imi scrie aici, please! Atunci voi decide la ce ora voi pleca si ora la care voi ajunge. Caroline, scriu adresa mea de mail pentru a face schimb de nr. de tf. sa pot sa te anunt ora cand voi ajunge. Am retinut Gigi ce ai scris, multumesc. Cu asa ajutoare, voi reusi in cele mai bune conditii...       
   Adresa mea: missaur2000@yahoo.com

Offline b1anche

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #71 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 20:17 »
Oti,nu stiu inca in ce mod voi ajunge.Cristina e din Brasov...doar eu locuiesc in Breaza.Cel mai probabil vom pleca vineri dimineata din BV cu trenul, fiindca am ceva de rezolvat in Sibiu pana la pranz.Inca nu e nimic hotarat.
A ship is safe in harbor, but that's not what ships are for

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #72 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 20:33 »
I-am scris valaurei pe mail, dar scriu si aici, poate mai sunt persoane interesate:
Autocarele spre Sibiu pleaca de la Autogara Militari, care se afla pe Bd.Iuliu Maniu, la intersectia cu str.Valea Cascadelor, catre iesirea din Bucuresti spre autostrada A1 Pitesti.
Aici este orarul curselor:
http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Sibiu/643-520.aspx?zi=2012-01-27
Se poate merge si direct la autocar, insa va recomand sa sunati inainte, pentru rezervare.

Sa ne vedem cu bine la locul faptelor!   :)     Sa va costumati bineeee!  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #73 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 21:21 »
sa va distrati bine!  :)
o sa fiu si eu acolo, cu voi (mi-ar placea foarte).....omul invizibil.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #74 : Luni, 23 Ianuarie 2012, 21:32 »
Valaura, ti-am raspuns pe email.

Balanta, eu cred in revelatii.  ;) De unde vii? Daca ajungi in Sibiu de joi, poti face o scurta excursie de o ora si jumatate cu autobuzul si sa dormi la mine. Stau la casa in "centrul istoric"... se aud bataile orologiului la ore fixe de la turnul cetatii sasesti.  :angel:
Din Sibiu pana la mine sunt autobuze la orele 7, 11, 15, 16 si 19.30. Vineri plecam amandoua inapoi in Sibiu, o luam pe Valaura si mergem la Sibiel cu masina fratelui meu.
Daca e ok pentru tine, astept email: cornelia.ioana08@gmail.com.