Autor Subiect: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012  (Citit de 120388 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
Re: Carnaval Sibiel 27 – 29 ianuarie 2012
« Răspuns #45 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 10:21 »
Scuze...acum am vazut,  s-ar putea sa fiu Liliana K in lista???  .... insa nu sunt sigura, dar cred ca eu sunt..

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #46 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 11:28 »
Lili, sigur tu esti.  Eu am platit pentru amandoua, iar cand i-am transmis Samizei e-mail cu plata, am scris "pentru Mari_a si Liliana K":)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #47 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 11:31 »
Confirm, este vorba de tine. Asa cum am precizat, la toate listele am sa folosesc numele mic cu initiala numelui de familie si orasul.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #48 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 18:21 »
Si eu am achitat, vineri! Nu mai e loc de-ntors... deja lucrez la "rol".  ;D

Offline kama148

• Sr. Member
« Răspuns #49 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 18:41 »
Gigi..multumesc de raspuns, dar am  o intrebare... astia care nu mancam carne....  ma gandesc ca nu ne lasi sa.....ha,ha,ha. murim de foame??.. gasim si noi ceva pe acolo...prin camara..nu?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #50 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 21:04 »
Mai am in jur de 500 de borcane cu zacusca, vreo suta de kg de vinete coapte, dar am acum un grup preponederent ovolactovegetarian si vegan. Sper sa mai ramana ceva....! Glumesc bineinteles! Am meniuri speciale pt cei care consuma mancaruri fara carne, oua, lapte etc. Chiar si fara alune si nuca. Pt ca v-ar mira sa stiti cati sunt cei care au alergii la aceste produse.
Deci fara probleme, am destule variante de astfel de meniuri, va puteti alege ce doriti.

Offline kama148

• Sr. Member
« Răspuns #51 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 23:28 »
Zacuscaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cas de Sibiu.... uraaaaaaaaaaaaaaaaaa, acolo este de mine

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #52 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 23:16 »
buna, m-am inscris si eu. poate sa-mi dea cineva detalii despre vreme? e prima data cand vin si nu vreau sa car tot sifonierul cu mine.
sunt din campina/prahova. daca cineva vrea sa vina cu mine cu masina, am un mercedes A140, mic si verde, dar are portbagaj incapator.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #53 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 11:45 »
oti, eu mai urmaresc vremea pe-aici:
http://www.accuweather.com/en-us/ro/sibiu/sibiu/forecast2.aspx
Insa Sibielul fiind intre munti, mai scad vreo 2-3 grade... Si pentru ca-s o friguroasa, o sa-mi iau cam 3/4 din sifonier cu mine  :)

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #54 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 16:42 »
mari, m-ai dezamagit!!!!!
am gasit un costum de craciunitaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :o
acum trebuie sa reformulez echipamentul.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #55 : Vineri, 20 Ianuarie 2012, 11:04 »
oti, am vazut pe undeva un costum de craciunita negru...  8)   Cu o fustita scuuuurta!  ;)  8)
De cand m-am inscris si pana acum am reformulat si eu echipamentul de cateva ori... Le-am studiat pe cele "clasice" - de la printesa, regina medievala, vrajitoare si pana la asistenta, menajera, femeie primitiva (foarte) putin imbracata...  ::) Mi-ar fi placut costumul de "femeie seducatoare"...  Cred ca d-asta o sa-mi iau unul pe care sa-l port zilnic...  ;D
Pana la urma am ales alta varianta... Ieri am taiat orasul in doua (era sa raman blocata prin centru in "revolutie"!) numai ca sa ajung la un magazin cu accesorii de carnaval... Si mi-am luat neshte chestii...  ::)  Nu scumpe, dar de maaare efect!  ;D  Sper sa nu radeti (prea tare) de mine!  ::)

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #56 : Vineri, 20 Ianuarie 2012, 12:19 »
ce chef de chef se pregateste pe aici!
sa nu uitati de fotografii!
distractie la maxim!!!

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #57 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 15:08 »
salutare, oameni buni!
ma pregatesc din plin pentru evenimentul de vineri, mai ales ca e prima data cand particip. pe langa bucuria de a evada de la serviciu (in sfarsit) si de a petrece cateva ore in aer curat, ma impiedic de ceva probleme.   vad ca participa si doua fete din breaza : cristina si bianca. voi cum ajungeti la sibiel?
am stabilit un traseu cu trenul, ca m-am dat eu mare, dar dupa ninsorile anuntate imi e frica sa plec cu masina.
deci am un interregio din campina la sibiu (ajunge pe la 15.30). si de acolo?
cum ajungem la locatie?
ajutor!!!!!!!!!!!! :-[

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #58 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 16:25 »
Chiar Gigi, eu una nu m-am uitat deloc la starea vremii...acolo e ok daca e zapada da' pana acolo? ;D
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline kama148

• Sr. Member
« Răspuns #59 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 19:17 »
Salutare Oti!!
Daca vrei..eu plec din Bucuresti vineri la 11,   am o persoana si pot sa mai iau o persoana cu mine,  acum eu vreau sa merg pe valea Oltului, este mai aproape, nu am nici-o problema sa conduc pana in Sibiu pe zapada, nu ar fi prima data, este mai simplu decat cu trenul,  am masina echipata de zapada, din cate am vazut pe net...nu s-ar spune ca va ninge foarte tare, si apoi am mers la Sibiu de foarte multe ori.. doar ca va trebui sa ajungi in Bucuresti......deci?