Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
Caroline:
--- Citat din: admin din Luni, 23 Ianuarie 2012, 15:06 ---Iata ce am primit de la Iulian:
http://www.differentbypentax.com/#/video/4f1d03de99c80
--- Terminare citat ---
:D Tare de tot!!! ;D
kama148:
valaura11.... am inteles ca vrei sa ajungi la Sibiu, eu am 2 locuri in masina, plec vineri la 11 din Bucuresti, ar fi trebuit Oti sa confirme...insa nu a facut-o pana acum si chiar daca confirma tot mai este un loc, doar ca singuul inconvenient s-ar putea sa fie cu bagajul, adica s-ar putea sa aveti un bagaj intre voi ....cei din spate, insa masina este destul de spatioasa... eu las un nr de tel pentru cei care vor sa ia legatura cu mine.... eu am o singura persoana care va veni cu mine, daca cele doua locuri vor ramane libere il rog pe Gigi sa ia legatura cu mine...poate pot sa iau si eu pe cineva din Sibiu... pana in Sibiel.. 0723221434
Lili
admin:
Lista participantilor:
Mari_a Bucuresti
Marian Z Bucuresti
Nadina F Bucuresti
Delia L Brasov
Cristina V Breaza
Bianca S Breaza
Mihaela M Braila
Livia F Oradea
Liliana K Bucureti
Balanta Braila
Daniela C Onesti
Mariana C Braila
Caroline Agnita
Iuliana L Sighisoara
Dana B Bucuresti
Codru Dej
Oti S Campina
Bogdan T Bucuresti
Valaura Constanta
Bianca Sibiu
Adina S Sibiu
Adina R Sibiu
Program carnaval:
Vineri
Check in 14.00 18.00
18.00 - 19.00 - In restaurant: Jocul cunoasterii
Cina: 19.00 - 21.00
20.00 - 21.00: Cipi Oancea si pianul lui - live
de la 21.00: Party
Sambata
9.00 Mic dejun
Dupa micul dejun, functie de disponibilitate, vreme si masini, exista 2 variante:
- schi sau sanius la Trecatoarea lupilor (cca 9 km de pensiune)
- plimbare spre schitul Sibiel (cca 4km pe sens). Daca va fi zapada, se poate cu sania trasa de cai
14.00 Dejun
Dupa dejun: vizitarea Muzeului de icoane pe sticla in plimbare
18.00 - intalnirea mastilor. Ne adunamcu totii in holul de la receptie - nu intarziati!: pierdeti pozele de grup si apoi spectacolul cu poiuri
18.30 - 18.45 Spectacol Crispus
19.00 - Intrarea mastilor, parada si prezentarea - in aplauzele celorlalti, fiecare isi va prezenta masca
Cina incepe la finalul prezentarii, in jur de 20.00
Dupa cina: Premierea celor mai bune masti
22.00 DJ party
Duminica
9.00 Mic dejun tip bufet
Codru:
O0
--- Citat din: admin din Luni, 23 Ianuarie 2012, 15:06 ---Iata ce am primit de la Iulian:
http://www.differentbypentax.com/#/video/4f1d03de99c80
--- Terminare citat ---
Super tare ;D ;D ;D ;D
Mari_a:
Asta-i numai anuntul! :) Multumim Iulian si te rugam sa-ti faci timp pentru noi si dupa! Tare-s curioasa cum vom arata! 8) ::) Ceva-mi spune mie ca fain! 8)
Eu abia in seara asta am probat costumul intreg si m-am fatait prin oglinzi. :coolsmiley: A mea si-a facut trei cruci, si-a scuipat in san, mi-a zis sa ma uit in ochii ei si sa-i raspund sincer: "Maman, tu chiar ai curaj sa iesi imbracata asa in public?" Raspuns afirmativ. :D Si-a mai facut trei cruci si s-a apucat sa-mi faca poze. ;D Toate ca toate, dar daca si le pune pe facebook, macar sa nu scrie acolo ca aia-i maica-sa! :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă