Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (15/81) > >>

valaura11:
  Caroline, iti multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti. Eu voi ajunge de joi in Bucuresti ca am putina treaba, iar vineri voi pleca din Buc. spre Sibiu. Nu stiu cu ce voi merge, microbuz sau tren. Prefer microbuzul dar nu stiu unde este autogara spre directia Sibiu. Trebuia sa se intereseze fata mea dar are niste probleme si inca nu a reusit. Daca cineva stie de unde se ia microbuzul si din cand in cand pleaca spre Sibiu, rog sa imi scrie aici, please! Atunci voi decide la ce ora voi pleca si ora la care voi ajunge. Caroline, scriu adresa mea de mail pentru a face schimb de nr. de tf. sa pot sa te anunt ora cand voi ajunge. Am retinut Gigi ce ai scris, multumesc. Cu asa ajutoare, voi reusi in cele mai bune conditii...       
   Adresa mea: missaur2000@yahoo.com

b1anche:
Oti,nu stiu inca in ce mod voi ajunge.Cristina e din Brasov...doar eu locuiesc in Breaza.Cel mai probabil vom pleca vineri dimineata din BV cu trenul, fiindca am ceva de rezolvat in Sibiu pana la pranz.Inca nu e nimic hotarat.

Mari_a:
I-am scris valaurei pe mail, dar scriu si aici, poate mai sunt persoane interesate:
Autocarele spre Sibiu pleaca de la Autogara Militari, care se afla pe Bd.Iuliu Maniu, la intersectia cu str.Valea Cascadelor, catre iesirea din Bucuresti spre autostrada A1 Pitesti.
Aici este orarul curselor:
http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Sibiu/643-520.aspx?zi=2012-01-27
Se poate merge si direct la autocar, insa va recomand sa sunati inainte, pentru rezervare.

Sa ne vedem cu bine la locul faptelor!   :)     Sa va costumati bineeee!  ;D

micaela:
sa va distrati bine!  :)
o sa fiu si eu acolo, cu voi (mi-ar placea foarte).....omul invizibil.  :)

Caroline:
Valaura, ti-am raspuns pe email.

Balanta, eu cred in revelatii.  ;) De unde vii? Daca ajungi in Sibiu de joi, poti face o scurta excursie de o ora si jumatate cu autobuzul si sa dormi la mine. Stau la casa in "centrul istoric"... se aud bataile orologiului la ore fixe de la turnul cetatii sasesti.  :angel:
Din Sibiu pana la mine sunt autobuze la orele 7, 11, 15, 16 si 19.30. Vineri plecam amandoua inapoi in Sibiu, o luam pe Valaura si mergem la Sibiel cu masina fratelui meu.
Daca e ok pentru tine, astept email: cornelia.ioana08@gmail.com.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă