Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
kama148:
Ma bate gandul sa merg la carnaval........ si poate hi,hi,hi...risc si cu masina lui Radu.... sau poate cineva se risca sa vina cu mine in masina..... ce ziceti?
valaura11:
Hei, LA MULTI ANI, dragilor! Nu pot spune ca-mi este dor de zapada deoarece si Craciunul dar si Revelionul l-am petrecut la munte. Anul trecut la primul bal organizat de Single m-am simtit ca intr-o familie unde ne-am distrat strasnic. As vrea sa repet experienta. Ptr. ca sunt din Constanta imi va fi mai greu sa ajung la Sibiel deoarece nu plec la drum cu masina, iarna. Am vazut pe forum ca s-au oferit deja ptr transport. Ma "pescuieste" si pe mine cineva din Bucuresti? Tu, Radu? Sper ca nu ai mania vitezei... As vrea sa rezolv problema transportului mai din timp, sa nu patesc ca anul trecut, cand m-am inscris mai la urma. Cu drag!
oannak:
Sunt si eu pe lista printre cei 10?
Tot din Bucuresti si eu...ma ia si pe mine cineva?
Luiza:
si eu sunt in aceeasi situatie...mai are cineva un loc in masina?
admin:
Am sa transmit un newsletter pt Carnaval. Samiza are sa inceapa sa contacteze pe cei care si-au exprimat intr-un fel intentia de participare, pe inscrieri, pe Email sau aici pe forum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă