Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (3/81) > >>

admin:
Lista preliminara cu cei care si-au exprimat intentia de participare la carnaval. Pe masura ce se vor mai inscrie si voi primi confirmari, am sa bolduiesc participantii siguri si am sa-i sterg pe cei care nu au confirmat. Am trecut si orasele pt a se putea face grupajele. Daca v-ati inscris si nu va regasiti pe lista de mai jos, va rog sa ma anuntati.

Delia D   Sf.Gheorghe
Nadine   Bucuresti
Marian Z   Bucuresti
valaura11   Constanta
b1anche   Breaza
Mariana C   Braila
Flavcarm   Medias
romantic   Pitesti
popescu   bucuresti
Gigi K   Rottenburg
Melania M   Pitesti
DanaC   Buftea
Mari_a   Bucuresti
mihaela39   Braila
kama148   Bucuresti
oannak   Bucuresti
luiza           Bucuresti
radu         Bucuresti
Cairolo     Italia
Codru       Dej
Balanta    Braila
Caroline   Sibiu

clara39:
buna ziua  eu sunt din Iasi m-ar interesa daca as vrea sa vin si eu la carnaval este ceva posibilitate de transport din sibiu pana la pensiune sau trebuie sa vin cu masina....deocamdata nu e zapada..dar pana la sf lunii mai este...si ma intreseaza daca are pensiunea costume sau trebuie sa ne procuram noi...multumesc..

admin:
Clara, este ok daca vii pana in Sibiu. De acolo te va prelua cineva si te va duce pana la pensiune. Valabil si pt cei care vin cu autobuzul.
In privinta costumelor, fiecare isi procura singur costumul. Exista mai multe variante: in localitatile in care exista un teatru, cu siguranta veti gasi in recuzita lor ceva potrivit. Puteti de asemenea sa va puneti fantezia la bataie si sa creati ceva. Si ultima varianta, in Sibiu exista mai multe centre de inchiriere costume, asta pt ca aici este o traditie. Daca ajungeti din timp puteti inchiria de la un astfel de centru. Tarifele sunt superdecente: anul trecut eu am platit 20 sau 30 RON. Evident se lasa si o garantie acolo.

kama148:
Inca nu stiu daca voi participa la carnaval...nu depinde doar de mine,  sper ca in 10 zile sa stiu, in acest caz pot sa iau doau pesoane cu mine in masina....sa vedem cine are curaj, am vazut ca sunt doritori...

Caroline:
Gata, m-am inscris!  :P
Gigi, ce inseamna "parada mastilor"? Adica o sa ne prezentam masca/personajul, o sa avem ceva de spus, de mimat, de cantat, de strambat?  ::) Trebuie doar sa trecem sau sa ne si petrecem?
Anul trecut cum a fost?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă