Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (78/81) > >>

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 29 Martie 2012, 21:12 ---chiar astazi vorbeam cu un amic care ne povestea despre fata lui care urmeaza cursuri de dans sportiv si participa la concusuri cat de solicitant este acest sport din punct de vedere fizic chiar daca la prima vedere pare usor si doar o succesiune de pasi;

--- Terminare citat ---

Eu tocmai in ideea asta as vrea. Nu e numai solicitant, cred ca e si unul dintre sporturile "complete", ca si inotul sau tenisul de camp, adica unde trebuie sa te folosesti de aproape toate grupele de muschi. Altfel, pe mine mersul la sala nu ma motiveaza.

balanta:
imi vine sa ... |o ... data viitoare viu cu o "sapuniera" sa fac poze ... am reusit sa termin abia pozele de a doua zi dupa dezmat...aku lucrez la alea 100 de la petrecere ...!!!! :tomato:

Caroline:
Balanta, avand in vedere precedentul creat, cred ca pozele de la petrecere ar trebui sa le trimiti pesronal pe lista de email-uri sau prin transfer...  >:D

balanta:
oricum asta fac ...le arhivez si prefer sa mai pierd o zi , caci am lista si de la Gigi si ce am scirs io pe servetel

valaura11:
Balanta, esti tare...in ale fotografiei. Nu am avut timp sa intru pe forum de la Carnaval incoace...Sunt incantata de calitatea pozelor tale ca si de filmul lui Iulian. O sa-ti trimit si eu pe mail in functie de timp...ceea ce am cu tine, dar si celorlalti al caror mail il cunosc. Astept cu nerabdare ceea ce mai pregatesti. Ma ambitionezi sa fac cursul de foto si sa-mi iau si eu mai repede un aparat foto performant. Te sarut si numai bine  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă