Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
Caroline:
Kama, pe mine m-ai convins ca singurul sport pe care mi-ar place intr-adevar sa-l practic ar fi dansul sportiv. Ar da tuturor exercitiilor colaterale de rezistenta, viteza, mobilitate etc. un scop. :)
dauina:
--- Citat din: balanta din Joi, 29 Martie 2012, 17:50 ---cred ca e bine venit ... setul de fotografii trimis de mine pe transfer.ro a fost descarcat la dublu fata de adresele de mail primite si luate de mine...chiar daca cineva care nu a participat le vrea isi poate exprima optiunea si daca e e cunoscut oricum i se pot trimite!
--- Terminare citat ---
Da' io ce am de nu am primit nika?....pitici pe limba??!!!! ia, rogu-te frumos sa faci ceva in sensul asta! :flori: vezi, io's draguta :strambatura:
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Joi, 29 Martie 2012, 20:43 ---Kama, pe mine m-ai convins ca singurul sport pe care mi-ar place intr-adevar sa-l practic ar fi dansul sportiv. Ar da tuturor exercitiilor colaterale de rezistenta, viteza, mobilitate etc. un scop. :)
--- Terminare citat ---
chiar astazi vorbeam cu un amic care ne povestea despre fata lui care urmeaza cursuri de dans sportiv si participa la concusuri cat de solicitant este acest sport din punct de vedere fizic chiar daca la prima vedere pare usor si doar o succesiune de pasi;
Mari_a:
Quote from: balanta Thursday, 22 March 2012, 17:29
"sunt o parte din poze....mai urmeaza cele cu carnavalul sapt viitoare ca daca-s plecata 4 zile nu am cum..."
Eu am primit primul set de poze si il asteptam cu maaare interes pe cel de-al doilea... Multumesc! :)
balanta:
da Maria....stiu....mai am de lucru nitel la ele
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă