Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
admin:
Gabi vad ca si fetele tale de la avatar danseaza parca mai indracit....Sa li se traga de la carnaval?
Eu am o febra musculara, ca de, batranetile, iarna lunga, prea mult dormit in stup, miere buna, una alta, greu sa ma urnesc primavara sa polenizez...
almi_gabi:
lili mi-a lansat provocarea sa invatam sa dansam ca ele; facem un duo si lansam o formatie ;D
almi_gabi:
cred ca toata lumea a fotografiat animalele din gospodariile vizitate; pe mine ma incanta daruirea acestor oameni si efortul pe care il depun pentru as ingriji animalele
admin:
Si sa stii ca nu o fac pentru castig. Din cresterea animalelor in gospodarie proprie, nu se castiga nimic, decat iti platesti munca ta. Si esti legat de casa. Nu poti pleca nicaieri, nu poti sa lenevesti in pat mai mult dimineata, nu poti pleca seara undeva.
Paulica, baiatul la care v-am dus ultima oara, a crescut saracul singur, fara parinti, doar cu bunica lui. Si ati vazut cum isi intretine si iubeste gospodaria. Cam cati baieti de varsta lui fac asta oare? Cati se pierd si se consuma inutil?
rocky:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Martie 2012, 18:28 ---Pai tuica + nectar + polen = leac miraculos! :D
Rocky, nu tine numai pentru tine, imparte si cu fratii tai intru suferinta
Adresa mea e: marina_m02@yahoo.com
--- Terminare citat ---
ti-am trimis!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă