Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (54/81) > >>

admin:
Acum am descarcat pozele de la tine, Rocky. Cred ca tu ar trebui sa virezi un pic pe partea de arta, mai fotografo-basist. Lasa naibii IT-ul. Si cand ai chef, hai la Sibiel, ca ne asteapta nea Banciu cu rachiu. Si-apai sa vezi dupa aia arta!

rocky:
de miine m-as lasa de IT daca as putea scoate la fel de multi bani din hobby-uri  ::)

Mari_a:
Pai tuica + nectar + polen = leac miraculos!  :D

Rocky, nu tine numai pentru tine, imparte si cu fratii tai intru suferinta
Adresa mea e:    marina_m02@yahoo.com

admin:
Rocky, cred ca totul depinde de tine. Evident si de conjunctura, noroc, etc etc. Dar daca vrei sa faci din hobby o profesie sa stii ca se poate. Important este sa ai incredere ca poti si sa-ti folosesti si sa-ti canalizezi energia in sensul acela.
Tu pari tipul boem, inclinat spre lucruri mai putin materiale sau hai sa le numim pe celelalte cu care lucrezi, virtuale. Deci?

almi_gabi:
Gigi am primit pozele prin wetransfer  :)  multam fain ; ma tot uit la masti si la cat am putut dansa
am deschis si pozele mele :

un colt de Sibiel

inca mai e zapada

la plimbare

minunata a fost ciorba cu afumatura si tarhon si "platoutul" de branzeturi  :thumbup: si frigaruile;  am avut curiozitatea sa vad cum stau cu greutatea - 2 kg in 3 zile  :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă