Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (52/81) > >>

admin:
Am inceput sa incarc fotografiile pe wetransfer. Asa cum va promiteam am sa va transmit fiecaruia (cu exceptia lui Stere pe a carui adresa de Email nu o am) fotografiile facute de mine insotite de tabelul cu participanti si adresele de Email. Daca nu le primiti pana deseara, va rog sa-mi scrieti aici pe forum si am sa va retransmit Email-ul cu link.
Sunt in jur de 1000 de fotografii facute in Vale si la Sibiel, deci o sa vedeti cate ceva din ce s-a intamplat si in cealalta locatie.
Am rugamintea ca cei mai priceputi in postari de acest fel, sa urce poze pe forum, evident fara personaje. Cu bondarul, fara probleme.

admin:
Pentru ca nu am avut diplome (astept concursul propus de Florin pt a alege si edita pe cele mai interesante) postez mai jos clasamentul oficial al Concursului de masti, Carnaval Sibiel editia II-a.

Premiul de popularitate:
Ciobanasul Mos Ion Roata

Premiul de ingeniozitate:
Copacul cu flori

Premiul de originalitate:
Scolarita

Premiul I si marele premiu:
Ciobanasul din Jina cel care a lansat si motto-ul actiunii: "Hai la stana!"

Premiul II
Tiganca si dansul ei inepuizabil

Premiul III
Domnita din Moldova

Mentiuni:
Pisicuta si codita ei
Farmanzoala
Piratul
Flamenco

Premiile speciale ale juriului, off concurs:
Bondarul, adica eu
Samiza

Multumim juriului pt seriozitate si obiectivism.
Bravo mastilor si ne revedem, la fel...in 2013 la editia a III-a.

Saturnianul:

--- Citat din: Victorman din Luni, 19 Martie 2012, 07:31 ---Gigi m-ai lasat fara cuvinte, din pacate te contrazic, am ajus sub papucul altcuiva  :-\

--- Terminare citat ---

Din pacate?!? Sa inteleg ca ai fi preferat sa ajungi sub papucul (mai bine zis, bocancul) meu?  :2funny:

Saturnianul:

--- Citat din: Victorman din Duminică, 18 Martie 2012, 22:56 ---Bogdanel stie despre ce e vorba

--- Terminare citat ---

Da, stiu despre ce e vorba. Eu si cu Victor suntem proaspetii insuratei. Ne-am hotarit s-o facem pe drum si cineva a consfintit uniunile pe Dealul Negru  :happy: Ocazie cu care am invatat ca intr-un cuplu, femeia este perceputa ca... ministru de finante  ;D

balanta:
...miau!!! :yeah:....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă