Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
admin:
Apropo Victor, cred ca totusi eu am fost cel care a rugat-o pe Lili sa te ridice de pe scaunul de pe care mi se parea ca nu se mai desprinde. M-ai intrebat atunci, dar nu mai realizasem ce discutasem cu Lili. O vedeam pe ea superactiva si ma gandisem ca doar ea putea sa te invete primii pasi si sa te determine.
Victorman:
--- Citat din: admin din Luni, 19 Martie 2012, 07:56 ---Apropo Victor, cred ca totusi eu am fost cel care a rugat-o pe Lili sa te ridice de pe scaunul de pe care mi se parea ca nu se mai desprinde. M-ai intrebat atunci, dar nu mai realizasem ce discutasem cu Lili. O vedeam pe ea superactiva si ma gandisem ca doar ea putea sa te invete primii pasi si sa te determine.
--- Terminare citat ---
Pai ramane cum am stabilit : datoriile le platesc la urmatoarea intalnire, nu-ti face probleme nu raman dator, imi bubuie mie mintea la ceva :happy:
almi_gabi:
--- Citat din: Victorman din Luni, 19 Martie 2012, 07:59 ---...imi bubuie mie mintea la ceva :happy:
--- Terminare citat ---
acus' te spun lui lili. ea stie ce pui tu la cale ?? ia sa dai lista incoace sa vedem si noi daca se aproba :tickedoff:
Victorman:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 19 Martie 2012, 08:04 ---acus' te spun lui lili. ea stie ce pui tu la cale ?? ia sa dai lista incoace sa vedem si noi daca se aproba :tickedoff:
--- Terminare citat ---
Inca mai lucrez la ea ca-i lunga ;)
admin:
Te pomenesti ca pana la Carnaval ti-ai jurat sa nu dansezi niciodata si acolo volens-nolens, mai invitat, mai tinut cu forta pe ring, ai facut-o si acum ne faci pe mine si pe Lili vinovati de asta? Si ne pregatesti ceva ca replica? Si te pedepsesti si pe tine, insurandu-te? Alta pedeapsa mai crunta pt tine n-ai gasit? Doar pt cativa pasi, Victor? :D :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă