Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (21/81) > >>

valaura11:
    Imi doresc sa ajung la carnaval dar au intervenit unele probleme cu transportul datorita viscolului. Toate trenurile Cta via Buc. azi sunt anulate si nu am cu ce pleca. Astept pana maine sa vad ce se intampla. Daca nu plec cu IR de dimineata nu am cum sa mai ajung la Sibiel. Dar nu vreau sa gandesc asa. Oricum voi zbura cu gandul catre voi indiferent ce va fi :angel:  :-*

Mari_a:
La mine in cartier vad ca a stat ninsoarea de vreo juma' de ora. Ma gandesc ca pana maine se va degaja calea ferata... Cu freze, cu buldozere, cu armata, cu lopata, ce stiu eu cu ce! Dar doar nu s-o bloca toata Romania dupa o zi si o noapte de ninsoare! (Adevarul e ca suntem o tara de lenesi!)
Eu ma duc totusi maine la gara,  la IR 1621, care - cel putin teoretic - pleaca la 9,50 din Bucuresti si ajunge la 15,25 in Sibiu... Chiar daca va pleca cu ceva intarziere,  pana-n 16 - 16,30 (hai, bine, pana-n 17,00!  ::) ) tre' sa ajunga in Sibiu - unde inteleg ca nu-i potop ca pe la noi pe aici prin sud.
Eu totusi mai sper, ca doar nu mi-am aranjat costumatia degeaba!  :)
Sa deszapeziti bine!  :)  :-*

PS: Marian, nu ne lasa la greu! In tine si-n Bogdan sta toata speranta noastra!  Pai noi cu cine mai facem un bluz?  :D

admin:
Urmaresc la tv ceea ce se intampla. Din grupul de azi au ajuns la Sibiel doar cei care veneau din Transilvania. Nimeni din Bucuresti sau din zona de sud. Nu vreau sa transform carnavalul intr-o cursa nebuna prin zapada pana aici. Deci vedem pana deseara ce se intampla, daca se poate circula in conditii de siguranta. Daca nu se poate ajunge aici decat cu emotii, o sa-l amanam pt o data cand am disponibil la Sibiel.
Deseara vedem mai exact prognoza, starea drumurilor etc. Nimeni sa nu plece spre Sibiel pana nu ne consultam cu totii. Ar fi aiurea sa vina doar 5-6 din zona si ceilalti sa nu poata ajunge.
Deci asteptam orele 19.00 si stabilim atunci. Dar dupa ce vad la tv nu sunt prea optimist in ceea ce priveste acccesul celor din Bucuresti inspre Sibiu. Aici este excelent, nici un fir de vant, e chiar placut. Dar acolo am vazut, iadul pe pamant.

Mihaela39:
Braila-Buzau e inchis, deci noi, cele 3 "masti" de la Braila nu am putea ajunge la Sb decat in zbor. La Cta pare sa fie la fel. Iar ceea ce arata la tv legat de Valea Prahovei suna descurajator.
Probabil ca ideea amanarii carnavalului e  cea mai buna solutie. Din pacate.
Ramane sa ne informati la ora 19.
Mihaela39

admin:
Keep in touch. Vedem deseara, rugamintea este sa urmariti pe forum ceea ce se va decide si sa confirmati pe topic ca ati citit. Altfel nu o sa stiu cine s-a informat si cine nu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă