Arhiva > Arhiva

Vedeta zilei

<< < (5/7) > >>

almi_gabi:
in fiecare zi ma "plimb" prin Bucuresti - e doar orasul in care traiesc  8) - incerc sa vad partile bune si sa trec cu vederea pe cele care sunt "mai putin bune" - are si rolul de capitala - si asta il face si mai aglomerat, zgomotos,  :o sta prost la capitolul de urbanism, la curatenie si spatii verzi - dar este orasul meu si candva s-a numit "micul Paris" si tare vreau sa cred ca poate fi un oras frumos
am dat si peste articolul de mai jos care spune cate ceva din "actualitatea" orasului
din orice perspectiva l-ai privi Bucurestiul nu iti poate ramane indiferent

ciudateniile Bucurestiului

Mari_a:
Eu niciodata nu gasesc topicurile. Nu reusesc sa pricep care-cum sunt impartite. Acum l-am tot cautat p-ala cu Stiri... Nu l-am gasit. In fine.
Asta voiam sa zic:

Azi Google o omagiaza pe Marie Curie. Prima femeie care a primit un Nobel. Dupa care a mai primit inca unul.

almi_gabi:
da mari, am vazut si eu omagiul facut de motorul de cautare google ( cum oare puteam sa ratez cand eu si "amicul" mei google ne intalnim zilnic  ;D )

uite si un link pentu detalii despre viata si activitatea celei care a fost Marie Curie - pe care eu personal o consider una dintre cele mai cunoscute femei din istoria omenirii ( poate Cleopatra sa o depaseasca )
articolul descrie mai frumos decat as reusi eu viata ei - ceea ce a facut in stiinta - cercetarile ei - care au lasat o amprenta dura asupra starii ei de sanatate

Marie Curie

Mari_a:
Vedeta zilei de maine, 12 noiembrie: Nadia
Implineste 50 de ani. La multi ani, doamna!

almi_gabi:
mari, pentru mine, pe vremea cand eram o pustoiaca Nadia a fost pentru multe zile vedeta - urmaream concursurile ei - de fapt pe vremea aceea pe la televizor nu prea vedeai mare lucru decat sport si "telejurnalul omagial"  :o - asa ca Nadia devenise pentru multe dintre noi un model - faceam concursuri de gimnastica la ora de sport - si incercam exercitiile ei   ::) - ca nu prea ne reuseau asta e altceva  8) - mamicile isi botezau fetele Nadia - toata lumea stia unde se afla Onesti pe harta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă