Arhiva > Arhiva

Vedeta zilei

<< < (6/7) > >>

Mari_a:
Toata stima pentru sportivii de performanta.
Am urmarit - si inca mai urmaresc - toate olimpiadele - si de iarna, dar imi plac mai ales cele de vara. E adevarat, nu urmaresc toate sporturile.
Am avut o matusa care a luat medalii la doua din olimpiadele de dinainte de Nadia, la un sport foaaarte greu...
Nu mai traieste - a fost un soc pentru noi sa vedem cum asa o fire sportiva s-a dus in o jumate de ora... I-a plesnit aorta. Din senin. Medicul ne-a spus ca efortul pe care-l depun sportivii le modifica vasele de sange - nush cum - nu stiu sa explic. In timp, devin "casante"...
A murit pe un 9 noiembrie...

silviu:
ai grija cu ganterele alea.

carmentoma:
Un pui de om fragil in aparenta, dar care azi noapte m-a facut mandra ca sunt romanca...ceea ce mi se intampla destul de rar!  Ferice de tine, copil drag!

almi_gabi:

google aniverseaza 176 de ani de la nasterea lui Mark Twain

copil fiind nu prea ma omoram cu cititul si parintii mei incercau sa ma faca sa citesc - cate un "almanah" ceva  ;D  - si la vremea respectiva mi-au dat mai multe carti - cel care mi-a atras atentia a fost Mark Twain cu Aventurile lui Tom Sawyer - umorul lui si hazul istorisirilor m-au atras
nu cred ca azi copii mai stiu despre legendele legate de numele lui si povestea legata de viata scriitorului si cometa Halley

Mari_a:
Radu Beligan implineste azi 93 de ani.
La multi ani, maestre!

"De la Lucia Sturdza-Bulandra am învăţat că pentru a face meseria de actor, ai nevoie, în primul rând, de o mare sănătate fizică şi morală. Trebuie, vorba lui Maiorescu, "să-ţi reziste celula". Cât priveşte talentul, ea era de părerea lui Chateaubriand, care susţinea că: "Talentul nu este altceva decât o îndelungată răbdare".
   "În ultima vreme, foarte multă lume îmi pune această întrebare stereotipă: "Care este secretul longevităţii dumneavoastră?" Când încă mai am răbdarea să le răspund, le spun că după mine, secretul biblic al longevităţii este :'IUBIREA"!. Cred că suntem pe pământ pentru acest lucru unic: 'SA IUBIM'! Repet adesea celor ce vor să mă asculte: iubiţi ce vreţi,  dar  iubiţi. Nimic nu e mai dezastruos decât infirmitatea inimii."
   "Vă mulţumesc pentru toate învăţămintele cu care dulce m-aţi împovărat de-a lungul atâtor ani. Am călătorit frumos împreună. Cum spunea minunatul meu prieten Philippe Noirette, "Dacă viaţa e o călătorie scurtă, trebuie să încercăm să o facem la clasa întâi".
   "George Bernard Shaw a trăit până la vârsta de 94 de ani. Consecvent originalităţii lui, a avut grijă să-şi scrie singur epitaful. În locuinţa lui din Ayot Saint Lawrance [...], ghidul mi-a arătat în bibliotecă ciorna acestui epitaf. Sună aşa: "Am ştiut că dacă mă mai învârtesc mult pe aici, o să mi se întâmple şi aşa ceva".
(Din spectacolul "Confesiuni despre viata si arta")

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă