Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
relami:
Salutari tuturor!
Mirela ma numesc, am 40 de ani si sunt din Bucuresti. Am descoperit cumva intamplator Singles Camp si mi s-a parut interesant si inedit conceptul si tentanta ideea de a vedea locuri noi intr-o maniera atat de accesibila. Mi-a placut faptul ca lucrurile par a fi organizate in cele mai mici detalii (zic par doar pentru ca nu am participat inca la nicio actiune), mi-au placut modul de prezentare si claritatea precizarilor. Sunt foarte tentata de excursia la Cheile Nerei, sper sa platesc avansul zilele acestea (singurul dezavantaj mi se pare drumul lung). Si pentru drumetia in Fagaras ma cam mananca degetelele sa ma inscriu...o sa ma simt ca la 20 de ani, cand hoinaream frecvent pe munte. Ma bucur ca am facut deocamdata pasul de a ma alatura comunitatii on-line si salut pe toata lumea, mai noua sau mai veche.
Edit: Bineinteles ca dupa ce am trimis mesajul am vazut ca nu eram in topicul corect. Mea culpa, m-am mutat la prezentari.
Gidea Mihai:
Multumesc pentru informatii , m-am inscris pentru Maroc si Sovata , deocamdata , sa vad ce timp liber mai am
wonderland:
Hotarat om, nu asa!
Mihai, nu uita sa te prezinti si la excursiile la care te-ai inscris, eventual sa te abonezi cu Notify si sa urmaresti noutatile si informatiile.
Pregateste-te pentru calatorii frumoase si bogate in experiente de neuitat!
Ali_San:
Buna seara!
M-am inscris si eu la excursia Madeira *|* insa am vazut mesajelevoastre ceva gen: " sa te prezinti si la excursiile la care te-ai inscris, eventual sa te abonezi cu Notify si sa urmaresti noutatile si informatiile " -- nu prea stiu cum se face.. daca vreti sa ma indrumati.. (recunosc, sunt cam stangace :uglystupid2:)
Parca as mai vrea sa ma inscriu si la vreo drumetie - doua (chiar mai multe). Trebuie sa ma mai dumiresc intai cu forumul/site-ul vostru.
Multumesc frumos!
krondia:
Ali_San, pentru a fi la curent cu noutatile de la o anumita actiune este suficient sa mergi pe firul de discutie de la excursia respectiva si sa faci click pe butonul Notifica-ma - disponibil doar daca esti logat. Vei primi apoi notificari pe mail de fiecare data cand se va scrie ceva pe acel topic.
Referitor la prezentare da, se recomanda sa iti anunti participarea la actiuni, asa poti interactiona cu viitori colegi de excursie. Multa bafta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă