Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

<< < (56/58) > >>

krondia:
Bine ai venit, Mihai!
Ce actiune te-ai interesa? Poti veni si direct la pensiune, sa te uiti doar sa nu fie o excursie tip circuit, caz in care poti rata unele obiective de pe traseu

Gidea Mihai:
Multumesc , Krondia , inca nu m-am decis nu stiu perioadele in care sunt liber , o sa ma decid cat de curand ,ca sa mai prind ceva , fiind din Neamt imi este mai greu cu plecarile din Bucuresti , de asta am intrebat daca ma pot deplasa la anumite locatii cu auto , propriu

krondia:
Mihai, sunt si cateva actiuni in nordul tarii:
Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Urmareste forumul, sigur gasesti ceva care sa te intereseze

wonderland:
Mihai, mai completez eu la ce ti-a spus krondia, care este nu doar membru vechi, ci si ghid/insotitor in unele excursii.
Poti sa mergi si cu masina ta. Chiar poti sa mai iei si alti participanti si sa impartiti costurile. Dar aceasta decizie depinde foarte mult de specificul excursiei, a traseului, a altor cerinte de organizare etc.

Cel mai bine te lamuresti citind cu atentie si de la cap la coada, prezentarea  excursiei care te intereseaza. Acolo, Gigi Cindea - iinitiatorul organizatorul si capo di tutti capi SCT :) - da toate detaliile de care ai nevoie ca sa decizi cum e mai avantajos pentru tine, dar si pentru grup.

Cred ca ai descoperit deja unde gasesti prezentarile excursiilor, dar ca sa fiu sigura  :angel: mai zic si eu
Pe site, organizate pe luni, in CATALOG VACANTE, adica aici: http://www.singlescamp.ro/evenimente/, de aici ai si link spre forum la fiecare excursie
Pe forum in PAGINA DE START - EXCURSII SI EVENIMENTE - EXCURSII SI EVENIMENTE Singles Camp & Travel 2018 - organizate in functie de cea mai recenta postare, adica aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,57.0.html

(fac mentiunile astea nu doar pentru tine, ci si pentru orice alt membru nou intrat)
Succes si voie buna!

noiembrie:
Va salut !
Eu astept cu rabdare iesirea de la Galati, Braila,din aprilie, cu faleza in floare,cu mirosul de Dunare,
cu aerul de oras boem ,care m-au coplesit anul trecut.
Petrecerea a fost de vis.
     Sa semnez "o veche" ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă