Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Corma:
Imi doresc sa particip la tabere si actiuni pentru nou intrati, dar depind de vacantele elevilor pentru ca lucrez in invatamant. Sper sa se organizeze astfel de actiuni si in timpul vacantelor.
admin:
Sunteti multi nou intrati si cum gasesc un pic de timp am sa gandesc un program de tabere de new entry. Si da, o sa fie si in vacantele elevilor, am realizat ca trebuie sa iau in calcul si acest aspect, pt monoparentali si profesori.
nina_nicoleta:
*|*
eu de abia astept sa fixati data pentru urmatoare tabara new entry...intru zilnic si cercetez pe aici daca ati postat ceva nou
admin:
Ma bucur ca exista interes! Ma uitam ca doar in week-end s-au inscris 27 de noi membri, care cu siguranta vor dori sa-i cunoasca pe altii noi in SC.... :)
Doar acum m-am intors din Cheile Nerei si sunt cinci actiuni succesive, la care lucrez in paralel: Maramures, Adriatica, Delta, Spania, Portugalia. De aceea inca nu am timpul necesar pt a gandi o actiune. Sper ca la inceputul saptamanii viitoare insa, o sa pot posta cel putin o actiune.
mihaela.nicolescu:
Ideea de tabere pt nou sositi este buna ! Comunicarea se stabileste greu daca nu ai o inclinatie pt a socializa cu grup mare de oameni. Sincer - abia astept sa merg si eu o data .... pt prima data ntr-o tabara.
Pana una alta - am dat avansul pt Revelion. Daca pana atunci nu reusesc sa particip la o alta activitate - ne vedem la Govora
Sa fim iubiti O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă