Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
admin:
Bine ai venit floaredecolt!
La evenimente si actiuni, ma refer la locul de desfasurare in situatia unora si la cel de plecare in cazul altora, se ajunge in mod individual sau in grupaj cu cei din zona din care urmeaza sa se vina. In situatia ta de exemplu este posibil sa vi impreuna cu cineva din Tg Mures sau ceva apropiat. Dar cu organizarea personala a transportului pana la locul de desfasurare sau plecare. Un grupaj colector national ar fi imposibil de facut dpdv logistic. Voi veniti din toata tara, ori un mojloc de transport care sa va ia pe fiecare de unde plecati ar fi tehnic de nerealizat.
floaredecolt:
MULTUMESC,e o initiativa foarte buna,pot ajunge singura oriunde,pt ca e nevoie de vointa doar.astept noi evenimente in primavara aceasta. :)
TORICOSU:
Sant intr-o dilema, acum mi-am dat seama, la excursiile in tara nu ma atrage decat .....delta.
Imi place mult marea , plaja iar la munte am copilarit in casa lasata de bunici la Covasna (chiar 2 case in aceeasi curte),fratele meu are casa de vacanta in Sinaia, o casa primitoare la o matusa si 2 veri primari cu alte 2 case primitoare la Predeal dar .....nici macar o garsioniera comfort 3 pe litoral.
Am fost de multe ori (cu serviciul) la Bran-Moeciu si in vestul tarii (Oradea,Satu Mare,Baia Mare,Alba Iulia,etc ) asa ca trebuie sa ma ocup de treaba asta (cu litoralu), cat inca mai pot.
Apropo cine e din Constanta, Mamaia, sudul litoralului poate facem un schimb (chiar temporar pe timpul verii) ?
come undone:
Se mai organizeaza tabere new entry? :flori:
admin:
De au sa se mai organizeze anul acesta minim doua. Am sa comunic prin newsletter.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă