Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
Mari_a:
Abia acum am reusit, multumesc foarte mult. Fooarte frumoase poze! Frumoase peisaje, toata lumea numai un zambet! (Io arat ca dreaq, pfui! Urata si batrana! Aia in care dormeam la Aqua Palace am vazut-o si pe aparat, dar a fost intr-un mare fel sa ma vad lafaita pe tot ecranul ;D ;D ;D !!!)
O sa pun poze pe aici, dar sa fac ordine - ca le am pe doua calc. Vad ca in astea nu e nici una cu podul cu lanturi. Acum scotocesc dupa statuile din curtea Palatului Buda. Foarte multe si foarte frumoase statui are Budapesta! Cel mai mult mi-a placut Csikos-szobor - statuia calaretului (imblanzitorului de cai - sau ceva) din campia Hortobágy din estul Ungariei. Nu mai scriu, ca n-am p-aici pozele.
Mari_a:
La cererea publicului (multumesc almi ca m-ai invatat) incepem cu Debrecenul. Dar nu cu Piata Kossuth (sorry admin :-[) Intai sa mancam si pe urma... ;) . Universitatea - pe platoul din fata ei, intr-un cort imens, se petrecea festivalul de care ziceam, cu mancare, bautura, muzica, la un moment dat pe scena era concurs care poate manca mai mult... Lume linistita, relaxata, nu se calcau in picioare ca ai nosti la coada la mici pe la festivalurile berii!
Precizez ca cetatenii care apar in poze sunt debreceneni ori turisti, dar NU din SC (nu va obositi sa recunoasteti pe cineva ;D)
DanaC:
Ba eu seman mult cu fatuca cu sort albastru care taie din ghiudem. Tot asa trasa prin inel..nu's ce-a facut Gigi de am iesit altfel in pozele lui.
Mari te rog sa ne pui pozele cu NOI, cei din SC pe MP sau unde nu le mai vede nimeni, numa' sa le putem da jos.
Te pup si mercic
Mari_a:
Eu seman cu aia din paie de sta pe banca langa mosneag ;D
Marea Biserica Reformată (Nagytemplom) din Piaţa Kossuth este simbolul oraşului - fiind cea mai mare biserică reformată din Ungaria.
Grand Hotel Aranybika
Stema orasului in pavajul din centru. In spatele ei e grupul statuar Kossuth, dar nu pun poza, ca e cu oameni.
Oras
Mari_a:
Podul cu lanturi. Si leii lui fara limba. Mi-a placut foarte mult faptul ca l-am traversat pe jos. L-am simtit! I-am simtit leganarea...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă