Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
bi_anca:
Buna seara fetelor,
Sper ca v-a placut varianta de melodie pe care am gasit-o. Mai ales ca personajul din videoclip seamana foarte bine si cu receptionerul si cu granicerul ;)
Va rog sa imi trimiteti si mie poze pe adresa de mail anca_arsenie@yahoo.com
Ma bucur ca va vad on line pt ca aveam emotii - cum ati ajuns acasa.
Gigi te rog sa-mi spui la ce ora sa vin vineri la voi? Ma tineti pana duminica...da?
noapte buna tuturor
admin:
Ancuta stii la ce ne-am gandit cu Samiza? O aducem si pe Aurora si asa este ea in curs de infiere, va pregatim la amandoua o camera si uite asa avem iar casa plina de copii. Eu o sa va spun povesti, va rasfat cu tot felul de mancaruri si bubugici, Samiza va duce prin oras, la magazine si prin cafenele. Iar voi doua, ca fete cuminti ce sunteti, o sa multumiti parintii, muncind pentru ei sau mai bine in locul lor...Sadic asa-i? Mi-ai da un vant in apa, sunt convins! Iar daca Aurora citeste, m-am lins pe bot de lustruit chelia!
admin:
Oricum mari_a trebuie sa recunosti ca ti-am facut cea mai inedita poza pe care o ai. Daca ai stii cat de tiptil m-am apropiat de scaun...Si cand vroiam sa fac click, poc cate una latareata care imi trecea prin cadru. Si imi era si teama sa nu te trezeasca....
Doamne fain a mai fost, de-ar fi sa ma mai intorc o tara doar....Pacat ca pt cei din Bucuresti, Hajdu e departe, ca ce revelion ar iesi acolo! Piscina, mancare buna, palinca de-aia grozava, teterasi....
Mari_a:
Buna ancutza-dragutza :)
Ihi. Si cu locotenentu' si cu regimentu' ;D
Am ajuns bine acasa. Daaar... fara Gyuri :( :'( Il mai cautam, ca vad ca e bine ascuns ;)
admin, la cat eram de rupta, cred ca nu ma trezeam decat daca ma gadila vreun Gyuri cu mustatile ;D. Dar sa stii ca am una si mai inedita: mi-a facut-o a mea asta vara, cand dormeam in costumul Evei (cam sifonat, e adevarat ;D). Pot sa o pun pe forum? ;D
Csikos-szobor (ala verde, de sus, cu calu' , nu asta de jos, cu tricou rosu, de se tot punea in fata mea - nush ce tot vrea!).
Sau Csikos-szobra (dreaq mai intelege ceva din limba asta! Am vazut scris si Szex shop! ;D ) Sunt pe net poze de detaliu. Parca-i viu, si el si calul!
bi_anca:
Gigi, lamureste-ma ce sunt bubugicii....si ce trebuie sa muncesc in locul tau?
asta ca sa stiu ce reactie sa am :)
Mie nu mi-ai trimis poze, mi-am verificat mailul
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă