Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011

<< < (4/25) > >>

admin:
Inseamna ca daca o sa confirme si Tania, mai raman 2 locuri.

DanaC:
Si Tania ce-a spus? Mergem?

Mari_a:

--- Citat din: DanaC din Sâmbătă, 01 Octombrie 2011, 19:45 ---Si Tania ce-a spus? Mergem?

--- Terminare citat ---

???  Ce? E posibil să nu?   :(
După ce m-am luptat la serviciu cu toate ?! (că de la mine în sus toate sunt mari șefe !)
Când știm sigur, admin ?  (căruia a mea îi zice What-do-you-mean - no offence  :)  )

admin:
Ahhh nu, ati inteles gresit, ma refeream doar la participarea Taniei. Urma sa confirme daca vine, este 90% dar astepta inca ceva la servici pt confirmarea finala. Ar fi a opta inscrisa, deci toate locurile sunt ocupate. Postarea mea era usor interogativa,  nu stiiiam ce sa anunt, daca mai este un loc liber sau nu. Oricum cu sau fara acel loc ocupat se pleaca, nu are nici o legatura.

Excursia se va tine asa cum a fost anuntat, nu este nici cea mai mica modificare. Insa nu am inca toate detaliile, de aceea nu am scris asa cum obisnuiesc, tot ce tine de plecare, drum, program, necesar etc.
Samiza a fost incepand de vineri la targul de turism, avea acolo o intalnire chiar cu hotelierul de la Hajduszoboszlo si a incercat sa ne negocieze ceva servicii in plus. O asteptam sa vina si ea sa-mi spuna mai multe amanunte, pe care sa vi le transmit.

Marti sau miercuri am sa postez detaliile de excursie.

DanaC:
Perfect, abia astept. A fost ieri al stiri un reportaj despre Spa si despre localitate, asa ceva laudativ/invidios, care mi-a trezit si mai tare interesul. Sa auzim de bine atunci cand vine Samiza.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă