Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011

<< < (5/25) > >>

Mari_a:
Cum orice om prevăzător are-n casă un tractor, citind pe aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,585.0.html  , azi mi-am făcut asigurare medicală...  Poate mă apucă vreo greaţă de la gulaş...  :D
Ori leşin după vreun Atila cu mustăţi răsucite...
Mâine mi-o aduce: cam 13 lei.

DanaC:
Si noi, si noi.
Cum pleci din Bucuresti Mari_a?

Mari_a:
Eu merg și la Sibiel. Nu mai revin în București, pentru că ar fi timpul prea scurt și mi-ar fi mai greu tot pe drumuri.

DanaC:
E, bravo asa o "punte" reusita intre stransul recoltei si relaxarea la spa.
Ne vedem atunci la Sibiel.

admin:
N-am reusit inca sa strang toate datele si sa le pun la un loc pt a da toate detaliile. Maine insa cu siguranta o voi face. Echipa este completa, a confirmat si Tania. Pregatiti-va oricum de plecare cu noaptea in cap din Sibiu, pt ca vreau ca de obicei sa castigam ore de plimbare si de vizita in Budapesta. Inca nu stiu prognoza pt saptamana viitoare, functie de aceasta o s fac programul din capitala Ungariei. Daca ploua va trebui sa ne multumim cu croaziera pe Dunare si cu muzeele, daca insa nu va ploua, ceea ce sper din toata inima o sa avem un program full. Castelul Buda, Monumentul Eroilor cu Parcul Central, Piata Vigado cu Vatci Utca, Sinagoga samd. Sa va pregatiti picioarele pt ca avem ceva de mers....Dar merita, Budapesta este un oras frumos si plin de farmec, cel putin zona centrala, dintre Podul Elisabeta si Podul cu Lanturi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă