Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011

<< < (21/25) > >>

Mari_a:
Daaa... Saracu', prin poze priveste numai in jos... Am cautat sa pun cu el, insa in nici una nu e singur. Daca n-au stat femeile astea gramada pe el, ceva de groaza!  8)
Io am zis doar ca a stat la receptie, n-am vrut sa mai zic ca in seara in care am ramas la bar sa mai bem ceva, ca deja razbate un damf de palinka de pe topicul asta...  ;D

Ceva despre balaceala de la Aqua Palace: http://www.aquapalace.ro/galerie_video.html
O sa pun si de-ale noastre, dar trebe atent selectate, ca suntem imbracati sumar  ;D
Si pe urma, gata! Cine vrea amanunte, sa mearga. Ca e super-super-super tare fain   !

julia:

--- Citat din: admin din Joi, 20 Octombrie 2011, 12:34 ---Am aflat cand e ziua Magdei, pe 23, duminica. Daca vrei Magda, putem sa facem un efort sa mergem pana acolo. Sa sun sa retina o masa?

--- Terminare citat ---

ihi. ca viu si io. puteti voi sa repetati evenimentul fara mine ca sa va fac poze?!?
ia uite cum am sarbatorit-o noi pe magda acu un an. ehh ce vremuri ...

Mari_a:
Aaaa-haaa, ce-mi place ca tu ai prins solnita aia de lemn in trei culori  8)  :D

Mari_a:
Am trimis pozele facute de mine. Sa-mi spuneti daca le-ati primit, ca tare mi-am mai prins urechile-n transfer.roooo  :)

nicko:

--- Citat din: admin din Miercuri, 19 Octombrie 2011, 21:27 ---Ancuta stii la ce ne-am gandit cu Samiza? O aducem si pe Aurora si asa este ea  in curs de infiere, va pregatim la amandoua o camera si uite asa avem iar casa plina de copii. Eu o sa va spun povesti, va rasfat cu tot felul de mancaruri si bubugici, Samiza va duce prin oras, la magazine si prin cafenele. Iar voi doua, ca fete cuminti ce sunteti, o sa multumiti parintii, muncind pentru ei sau mai bine in locul lor...Sadic asa-i? Mi-ai da un vant in apa, sunt convins! Iar daca Aurora citeste, m-am lins pe bot de lustruit chelia!

--- Terminare citat ---
Nu ma supar eu asa de repede pe oamenii dragi! O sa lustruiesc chelia imediat ce o sa am ocazia! :))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă