Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
admin:
Am aflat cand e ziua Magdei, pe 23, duminica. Daca vrei Magda, putem sa facem un efort sa mergem pana acolo. Sa sun sa retina o masa?
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 20 Octombrie 2011, 09:39 ---.....
Pai tu stii cat am rascolit eu netul sa gasesc teterasii ? ? ? Si n-am dat de ei cu nici un chip!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: admin din Joi, 20 Octombrie 2011, 12:22 ---Gabi, cum ai dat tu de teterasi, nu stiu, dar tare mi-a facut placere sa-i ascult din nou. D.......
--- Terminare citat ---
aici lucram cu profesionisti ;D 8)
(ce imi place sa ma dau mare :) - goagal sa traiasca ;D )
Mari_a:
No, admin, pai nu-i corect! Ii musai sa ne duci pe fiecare de cate doo ori
Sa nu uiti! Pune-ti un biletel mare. ;D
(Ah, am citit ca in Județul Hajdú-Bihar sunt doua aeroporturi: Debrecen si Hajduszoboslo... ;D )
Mah, Gabi, nu s-o petrecut, dar ti se pregateste ceva! ;D
Uite ce mi-a trimis mie unu care ma Ť iubeste ť mult
http://justfuckinggoogleit.com/
Budapesta. Pe aceeasi strada cu vizitiul de mai sus. Zici ca esti in Sibiu.
Margareta a Ungariei, fiica regelui Béla al IV-lea, din dinastia arpadiana.
Insula Margareta și Podul Margareta din Budapesta, respectiv Biserica Sf. Margareta din Mediaș îi poartă numele. Am citit ca s-a nascut in 1242, in Klis, Croația si a decedat la 18 ianuarie 1270, se pare ca chiar pe insula care-i poarta numele. Vad ca pe mormant scrie 1271...
A făcut parte din ramura feminină a ordinului dominican. A fost canonizată în anul 1276.
Insula Margareta
Mormantul
Mari_a:
Se pun greu poze pe forum, asa ca pentru hotel si imprejurimi, o sa va dau un link.
http://www.koronahotel.ro/r7.html
Korona este exact ca in poze. Foaaaarte curat si, ceea ce mie mi-a placut cel mai mult: era foarte cald! Unii, mai de la munte, asa, au dormit cu geamul intredeschis.
Doamna care s-a ocupat de noi e nascuta la Oradea. A fost foarte draguta. Si am intrebat-o: dansul nu era sotul ei. Adica rockerul de-a fost intr-o noapte la receptie... d-ala cu coada, mustata, barba, cu tricou negru, cu tot dichisul... nu ne-am dichisit cu el... saracul, cred ca l-am speriat un pic...
Am facut sauna, masaj, iar o forumista draguta s-a rotisat nitel si la solar. Aici am ceva de reprosat: in link-ul de mai sus, la masaj apare unu' tanar de-o freaca pa aia in talpa. Mie de ce mi-a facut o unguroaica de nouaj noua de kile?
Am facut baie prin bazinele alea cu apa maro de se vad p-acolo si prin-nauntru si pe afara. Erau multi domni bine. Bine trecuti de 70, adica. Inca o bila neagra: nu am fost informate care din ei e milionar... si numai dupa slip nu ne-am putut orienta...
admin:
Tipul de la receptie cu codita si mustata, era rocker, canta la chitara bass intr-o formatie, Walk parca ii spune Avea tatuate literele pe fiecare deget si la curiozitatea Ancutei, l-am intrebat ce reprezinta. De speriat de buna seama ca s-a speriat, ca in seara in care am ramas la bar sa mai bem ceva, s-a pitit pe dupa calculator.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă