Multumesc de compliment si ma bucur ca v-au placut! Acum o jumatate de ora ma uitam si eu peste ele. Azi am lucrat toata ziua la gasirea unei locatii potrivite pt tabara de new entry din februarie si la program, dar asa printre ele m-am mai delectat cu imaginile de acolo. M-am trezit de cateva ori razand, nu doar zambind. La slapii Codrutei, la picioarele fara pantofi a lui Dadus, la bratara lui NeliTTT...Imi amintesc fiecare moment in care le-am surprins pe fiecare.
Dupa ce ati plecat toti de la Edelweiss, mi s-a parut atat de pustiu locul! Si ultima masa, luata doar in 9 mi s-a parut atat de restransa! Eram obisnuit cu forfota de la asezarea la mese, cu toata lumea vesela, cu un fond placut...Asta e, ce e frumos se termina repede.
Mi-a placut mult pentru ca pareati toti dintr-o mare familie, o urmaream pe Ada cum ii ducea, atenta, mancare in camera, Mihaelei, pe Codru ducandu-i apa sus colegei ei, la gratar afara cand erati toti in jurul mesei cu fripturi...Faine imagini! Mi s-au intiparit in minte!