Autor Subiect: Revelion 2012  (Citit de 76027 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rocku

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Revelion 2012
« Răspuns #150 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 16:08 »
ai primit pozele?

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #151 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 16:10 »
cine? io? nu. Da mai astept.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #152 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 16:20 »
...multumesc...

:)  Abia astept sa ne reintlanim! Sper sa fie cat mai curand!

Am si eu o lista de multumiri care cuprinde peste 30 de nume!  :)

Gabi, asa ar fi trebuit sa ies prin frumoasa statiune, poate-poate...  Insa eram incotosmanata din cap pana-n picioare!  ;D   
Cat despre denumirea aia, cred ca gomba e ciuperca, iar restul inseamna mic  :-\  Nah, trebuie sa ma mai duc o data, Gyuri nu m-a invatat maghiara!  ;D

Pozele vin si ele, insa netul e cu noduri...
(Ahh, tare mult as vrea sa pot pune aici prima poza pe care am facut-o in 2012... E una cu muuult ruj...  ;D)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #153 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 16:54 »
Am 1170 MB de fotografii si asta in varianta in care le-am arhivat si le-am triat cat de cat. N-am urcat si filmuletele facute. Wetransfer mi-a tot dat eroare la una dintre adresele de Email, asa ca am renuntat si am trimis pe una dintre adresele mele de Email, asa ca am sa va dau direct link-ul de descarcare. Sper sa nu se intrerupa incarcarea, imi arata ...7 ore. Deci doar maine dimineata am sa va pot trimite fotografiile.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #154 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 18:35 »
7 oreee ?!? Pai la netu' pe care-l am eu aici, la descarcat cred ca o sa-mi scrie 7 zile... cu conditia sa nu si pice din ora in ora in timpul celor 7 zile!  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #155 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 18:45 »
Eu m-am apucat sa le transmit de la serviciu (sssst, sa nu ma spuneti la nimeni!  ;D, oricum am facut ore suplimentare azi! ) si la 86% a cazut wetransferu'n cap! Acum reiau, intrucat nu o pot lasa pe Nely fara sa vada chiar din seara asta ce frumos m-a coafat! (uite ca am dazvaluit si secrete  :D)

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #156 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:05 »
 Scuze Manfred, nu a fost nici o aluzie si nici nu am considerat ca esti "vinovat", a fost doar o gluma.
De altfel, compania a fost tare placuta si cu drag am stat alaturi de aceste persoane dragute. Pe viitor insa, nu am sa mai fac remarci de nici un fel, nici macar in gluma.

Offline NeliTTT

• Full Member
« Răspuns #157 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:13 »
pai, atunci zic sa te grabesti. Aaaa, am uitat sa-ti fac nota la coafura, numai la una, prima e din partea casei. Deci, te costa.... sa nu mai scrii numele meu cu "Y". Ca daca-l scrii asa e ungureste. Tu scrie-l romaneste, cu "i". Si baga viteza, cat se poate.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #158 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:22 »
Magda_ l-ai speriat pe Manfred, a crezut ca va fi apreciat ca si capu' rautatilor la hard music! Te rog mult sa mai glumesti cu el!

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #159 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:42 »
Magda_ l-ai speriat pe Manfred, a crezut ca va fi apreciat ca si capu' rautatilor la hard music! Te rog mult sa mai glumesti cu el!
Mai bine nu, chiar nu vreau sa supar pe nimeni!
Mie sincer chiar mi-a facut placere compania lor, si am coborat ca oricum nu aveam somn dupa cat dormisem. Imi cer scuze!

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #160 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:43 »
Am sa las locul altora mai priceputi in ale scrisului. Mie-mi apartin doar faptele.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #161 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:53 »
Cui ii ceri scuze Magda_? Si pt ce, ca doar n-ai suparat si n-ai deranjat pe nimeni....
Imi pare rau ca n-am mai ramas si eu acolo, dar nu stiiam ca mai ramaneti. Toata lumea se pregatea de somn si mai ramasesem doar vreo patru - cinci jos. Mi-am zis ca este destul si am luat-o in sus pe scari. Daca miroseam ca pe undeva pe holuri se pregateste ceva, sa vezi ce curba luam inainte de a intra in camera si eram in mijlocul vostru...Si nu mai aveam nici cum sa dau telefoane, ar fi fost culmea sa o fac de la o jumatate de metru. Am ras azi cu Maurice de confuzie si situatie, probabil ti-a zis si tie. Asa ca hai sa radem Magda!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #162 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:56 »
58% transfer. Cu putin noroc in 3 ore am sa obtin link-ul de pe wetransfer.

Offline NeliTTT

• Full Member
« Răspuns #163 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:57 »
Lasa ca unii dintre noi stim ca te-ai dus sa mai asculti niste bazaituri pe la usi. Hai zi ca ti-a placut in prima seara.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #164 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 21:13 »
Si baga viteza, cat se poate.

Neli (scuze de y - nu era din maghiara, ci din engleza  :D) la mine zice wetransfer ca-i gata.
Prietena draga, HELP! Am o maaare problema: cine ma coafeaza si pe mine la Carnaval? Cu grenada, cum o fi! Dau oricat!  :D