Autor Subiect: Revelion 2012  (Citit de 76035 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Revelion 2012
« Răspuns #135 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 01:42 »
Nu cred ca a fost nimeni "invizibil"... Cred ca am uitat eu sa-i intreb pe toti de nickname-ul de pe forum si-acuma nu faceam legatura... Mea culpa!  :-X

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #136 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 07:22 »
Azi m-am intors si eu din Sovata. Mi-am mutat bagajele mai aproape de balaceala de la SPA si am mai ramas 2 zile.
Mi-a placut mult cu voi de Revelion, m-am simtit excelent, m-am putut bucura de 4 zile pline. Desi am dormit si motait in pat si in bazinele calde ultimele doua zile, sunt totusi inca ametit fizic. Cred ca mai am nevoie un pic sa ma refac complet. M-au rapus cele trei nopti de dans si petrecere, apa calda, tuica si vinul fert. Dar a fost grozav! Mi-a placut cand ne adunam cu totii la masa, mi-a placut cand am vazut cat de usor s-au legat noi prietenii, mi-a placut tot.
Acum m-am intors la treaba si tare mi-e de greu...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #137 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:13 »
La multi ani tuturor!

A fost foarte frumos. M-am bucurat mult de revedere, m-am bucurat mult ca am intlanit persoane cu care discutam de ceva timp, m-am bucurat mult ca am cunoscut lume noua.

Am facut si refacut fraza asta de mai sus de mai multe ori si tot nu mi-a iesit: nu se potriveste nici „revazut pe cei vechi”, nu se potriveste nici „vazut pe cei cunoscuti doar pe net”, nu se potriveste nici „lume noua”. Singurul cuvant potrivit este „prieteni”.

Am multe poze, dar nu toate-s reusite – nu stiu eu sa fac, nu stiu - nu vad - nu am rabdare sa reglez unshpe mii de butoane la aparat. O sa le selectez si o sa trimit celor care mi-au solicitat. Si astept si de la voi!

Sa aveti un an mai bun decat toti cei de pana acum!

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #138 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:29 »
O sa le selectez si o sa trimit celor care mi-au solicitat. Si astept si de la voi!

si celor care nu au solicitat ;),dar s-ar bucura sa le vada :)...nu trimiti Mari?poate postezi aici cateva si pentru "noi"!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #139 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:37 »
A, o sa pun si aici, insa trebuie selectate - cropuite - povestite - etc si asta-mi va lua ceva timp...
Conform regulilor forumului, nu poze cu oameni! M-as putea pune pe mine, dar sunt groaznic de nefotogenica (a nu se crede ca in realitate as arata cumva mai bine!)!

PS Imi pare tare rau ca unii din cei inscrisi nu au putut sa mai vina.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #140 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:50 »
A, o sa pun si aici, insa trebuie selectate - cropuite - povestite - etc si asta-mi va lua ceva timp...
Conform regulilor forumului, nu poze cu oameni! M-as putea pune pe mine, dar sunt groaznic de nefotogenica (a nu se crede ca in realitate as arata cumva mai bine!)!

PS Imi pare tare rau ca unii din cei inscrisi nu au putut sa mai vina.

conform regulilor Mari!...nici nu am spus altceva ;)...chiar daca mi-as dori sa va vad buna dispozitie si bucuria pe fata,ma conformez  regulilor!:)...
si mie mi-a parut tare rau ca ...unii din cei inscrisi ;),nu au mai putut veni...soarta :(
dar nu au intrat zilele in sac...si tabere sunt o multime...deci ocazii exista....oricum,multumesc Mari :)!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #141 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 11:07 »
Azi am sa filtrez si eu fotografiile si filmuletele si am sa vi le transmit Email, prin wetransfer.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #142 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 11:30 »
As fi vrut sa pun intai poze cu pensiunea de pe-afara, dar constat ca eu n-am facut! Eram cu mintea-mprastiata...!
Asta e ce se vedea (de la stanga spre dreapta...) de la „noi” din balcon (Tare mult mi-a placut acest „noi”  :) !)

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #143 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 11:40 »
normal ca a fost " invizibil", era treaz cand toata lumea dormea  ;)
sau ma rog......aproape toata lumea, mai putin Gigi care nu mai avea putere sa coboare, suna doar la telefon
Hmm, eu eram treaz si cind "toata lumea" era treaza nu doar cind dormea! :)
Apoi "Gigi suna la telefon"  o exprimare cam impersonala si simt si aici niste reprosuri spuse doar aluziv. Cred ca trebuie lamurite niste lucruri. Pe fata, cum imi place mie.
Mai exact Gigi la 1h30 noaptea ma suna la telefon! Asta pentru ca DJ si Levent dadusera muzica tare si Gigi avea probabil impresia ca eu le cerusem asta si voia sa ma roage sa le spun sa o lase mai moale.
Adevarul este ca eu eram intr-o alta incapere unde stateam linistit la un chat cu niste persoane foarte dragute.  :)
Beam un pahar de vin de Jidvei si fumam o tigara de foi placut aromata.
M-am mirat si eu cind am auzit din nou muzica data tare dar nu m-am dus sa vad ce se intimpla ca nu era treaba mea.
Dupa telefon m-am dus la ei si le-am transmis rugamintea lui Gigi. Asta e tot.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #144 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 12:50 »
Nu te-am sunat doar pe tine Manfred, il sunasem si pe Rocku si pe Nicko si cred ca si pe Magda, nu mai retin exact, va lasasem cu 10 minute in urma jos pe ringul de dans, deci nu dormeati. Stiam ca multi vor pleca de dimineata si muzica suna cam prea tare. Nea DJ-ul repetase chestia asta cu datu' tare in fiecare seara, banuiesc ca se mai zbenguia cu personalul dupa ce plecam noi. Speram ca inca mai era cineva pe jos, desi toti erau pregatiti sa urce, imediat dupa mine. De aceea am sunat pe rand pe fiecare. Mi-a raspuns Rocku si mi-a spus ca o sa coboare sa-l linisteasca pe thunder-ist.
Cam asta a fost povestea sunatului nocturn.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #145 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 13:25 »
Hmm, eu eram treaz si cind "toata lumea" era treaza nu doar cind dormea! :)

Eu dormeam si cand eram treaza! (Mai bine zis, visam!  ;D)
Ceva poze facute "cu geana de la blitz" primim?  ::) :D  Mailu' meu e public   marina_m02@yahoo.com

Mai pun cateva din ce mai am eu (ca vad ca unii stau de vorba si eu muncesc la incarcat poze!  >:( ) :
Intr-o foarte de dimineata m-am plimbat in jurul lacului Ursu, care are forma unei piei de urs – de aici si numele.

De altfel, pe complex, in stanga, e un sir de vreo 3-4 forme stilizate de blanuri de urs.

Pe sub niste crengi stateau zgribulite cateva rate...

Am intrat un pic si in dreapta, in zona celorlalte lacuri...  N-am acum/aici pozele facuta vara acolo: e innamoleala ca la Techirghiol!

A fost superb! Eram absolut singura! Chiar imi era teama la un moment dat ca ma voi intalni cu vreun Gyuri care ar putea sa nu respecte Regulamentul rezervatiei (afisat peste tot) si sa se comporte ca ursu’...

L-am gasit pe „Ursu’”, dar Gyuri nu era pe nicaieri!

Am intalnit numai un alergator care, dupa ce ca nu alerga dupa mine, mi-a mai si zis ceva cu „io nu pot bla-bla-bla”. Apai, daca am auzit ca nu poate, i-am dat pace! Desi zic ca io as mai fi putut sa fac cate ceva pentru el... cum ar fi sa alergam impreuna (la ce va gandeati!?)

Pavilioane. La ciuperca nu m-am dus, cat era ea de mica. Daca era otravita?!
Nici la Dracula. Nu-mi plac barbatii fiorosi.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #146 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 13:32 »
Superbe fotografii! Multumesc, Mari_a!  :-*
Mie mi s-a aburit camera la SPA si nu si-a revenit decat in ziua plecarii, asa ca nu am nicio poza!  >:(
Astept si pozele prin transfer de la Gigi, iar daca mai are cineva de trimis, si adresa mea de email e publica: cornelia.ioana08@gmail.com.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #147 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 13:46 »
faine poze, Mari!
cea in care ti se vede umbra  arata de parca ai fi mers cu rochie lunga   ;D si ai fi avut vreo 2 metri inaltime
ce nume ciudat avea ciuperca aia "KicsiGomba"   ;D
interesanta poteca ceea prin padure facuta din busteni

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #148 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 14:44 »
De aceea am sunat pe rand pe fiecare. Mi-a raspuns Rocku si mi-a spus ca o sa coboare sa-l linisteasca pe thunder-ist.
Pai n-a coborit. Si el m-a sunat tot pe mine! ;D ;D ;D
Dar nu sunatu e problema, mi s-a parut ca Magdalena si poate si altii m-au considerat "vinovat" de muzica data tare, ca sint in antifaza cu "lumea", ca daca eu nu dorm nu-i las nici pe altii.
N-as fi vrut sa ramina cu impresia asta despre mine.  :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #149 : Joi, 05 Ianuarie 2012, 14:46 »
La asa poze imi fac si eu publica adresa: neli_tal@yahoo.com
Mari, multumesc pentru acel "noi". Si pentru multe altele.