In acest moment nu am o situatie exacta a participantilor, la cativa au intervenit probleme de ultim moment si nu o sa mai poata veni la Sovata. Roomlist-ul facut acum cateva zile, functie de ceea ce am primit de la agentie, ii cuprindea si pe ei, asa ca in urma acestor renuntari, lista cu aranjamentul in camere va suferi cateva modificari. Pe care nu le pot face pana nu stiu exact situatia finala.
Eu am sa plec spre Sighisoara mai intai, pentru a lua una dintre participante din gara, la 11.30. Apreciez astfel ca am sa ajung la hotel in jur de 13.00 - 13.30. Daca cineva ajunge mai repede, il rog sa ma sune pt a-i comunica cu cine sta in camera. NeliTT, tu mi-ai spus la tf si vad si aici pe forum, ca ajungi mai repede decat mine la Sighisoara, probabil ca o sa ajungi si la Sovata inaintea mea. Tu vei sta in camera cu Mari_a, asa ca nu va mai fi nevoie sa ma suni.
M-am uitat peste prognoza meteo, temperaturile vor fi intre 2 grade ziua si -5 grade noaptea. Deci nu foarte frig. Pt urmatoarele zile nu sunt averse de caderi de zapada. Pe camera web a statiunii se vad doar petece de omat, slabe sperante sa putem merge cu sania cu cai.
O veste proasta pt schiori: partia este inchisa, stratul de zapada este de doar 5 cm. Aici link-ul site-ului de unde m-am informat:
http://www.romaniaturistica.ro/info-schi-detalii-ski-stare-partie-Aluni%C8%99-Oras-Sovata-MURES-40.htmlNu stiu sa aiba tunuri de zapada si chiar daca au, la temperatura asta sunt ineficiente. Am vazut peste tot in tara, ca pe partii este zapada insuficienta pt a schia, sunt doar foarte putine exceptii.
Ramane balaceala de la SPA, pt care este nevoie sa va luati, prosop mare costume de baie, slapi si halate. O sa facem si o vizita a salinei Praid, aceasta bineinteles daca exista disponibilitate.
Este ultimul meu mesaj pe anul acesta, plec la Sibiel, pt ca urmeaza sa-mi intre grupul care a inchiriat pensiunea si nu ma intorc decat anul acesta. Daca aveti ceva sa-mi transmiteti, doar telefonic este posibil, nu mai deschid azi calculatorul.
Abia astept sa ajung la Sovata, am avut o perioada foarte grea si simt ca am mare nevoie de o relaxare de cateva zile. Apropo, eu am sa-mi prelungesc sederea cu 2 zile, cel mai probabil ca o sa ma mut de la Alunis, acolo unde voi fi cazat - (la momentul acela nu mai erau locuri disponibile la Edelweiss si am vrut sa dau posibilitatea participarii tuturor celor care mi-au comunicat intentia lor de a fi cu noi la trecerea dintre ani - asa ca mi-am luat o camera in alt hotel), la Edelweiss sa fiu impreuna cu cei care o sa ramana si ei in plus. Deci daca se decide cineva sa ramana o poate face, nu o sa ramana singur in hotel.
Astept sa va intalnesc, pe unii dintre voi nu va cunosc inca, sper mult de tot sa fie o petrecere reusita si toata lumea sa se simta bine.
Ca intotdeauna va dau sfatul de plecare: lasati grijile si problemele acasa, mergeti acolo doar cu bucuria si dorinta de a va distra!
Celor cu care nu o sa ma intalnesc la Sovata, un an nou fericit, cu bucurii si cu cat mai putine tristeti si dezamagiri! Sa fiti optimisti si plini de incredere, sa va ganditi doar la lucruri frumoase! La multi ani!