Autor Subiect: Revelion 2012  (Citit de 76028 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Revelion 2012
« Răspuns #75 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 15:36 »
Si eu sunt in aceeasi situatie. Daca nu ne organizam/adunam cumva, as merge cu masina mea, dar doar daca nu s-ar pune pe nins zdravan si daca as avea dupa cine sa ma tin, intrucat nu cunosc drumul (la orientare turistica am fost corigenta :(, cu un GPS am incercat odata, dar n-am destui ochi si urechi pentru el, iar ca sa opresc din localitate in localitate ca sa intreb incotro sa o iau, ar insemna sa ajung la anu' !)

Pana una-alta, stiu asa:
- CFR Calatori a introdus noul Mers al trenurilor care zice ca trenul IR 1745 (inter-regional, fost accelerat) pleaca din Gara de Nord la 6,15 si ajunge la Sighisoara la 11,38.
- La iesire din Gara Sighisoara merg 167 m la stanga, pe aceeasi strada – Libertatii, si am ajuns in Autogara Sighisoara, de unde pleaca microbuzul spre Sovata Bai, cel mai probabil la ora 12,30.
- Am sunat ieri la Autogara Sighisoara si mi-a zis ca orarul exact pentru data de 30 decembrie il vor avea dupa data de 15, cand o sa-i sun din nou  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #76 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 17:52 »
Multmim pentru info... eu am mai fost o singura data la Sovata... in excursie cu scoala.  :D

Ca novice ce sunt, eu am un alt gen de intrebare: Care este "codul" de tinuta la petrecerile Singles Camp? Am inteles ca trebui si echipament de SPA, si de ski si de sanie... dar ma refer strict la masa de revelion. Daca nu se stie, propun sa "votam" online.

Doamne / Domni:
a) rochie lunga de seara si pantofi cu toc cui / costum business, frac sau smocking  :P
b) rochie trendy, fara zorzoane, buna si de zi si de seara, in functie de accesorii + costum casual, fara cravata  ::)
c) rochie de toate zilele sau yegari si blazer / blugi, pulover, tricou si sacou sport

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #77 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 18:07 »
Cu placere  :)  Dupa data de 15 dec. o sa caut si de intors, pentru bucuresteni, asta in caz ca nu ne adunam...

Despre "cod".. nu cred ca conteaza! Fiecare cum se simte bine...
Pentru mine, punctul a) in nici un caz, c) poate pe 1 ian., asa ca votez  b)  :)
Costumul de baie il iau sigur cu mine, iar in rest... multe haine groase!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #78 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 18:11 »
...... iar ca sa opresc din localitate in localitate ca sa intreb incotro sa o iau, ar insemna sa ajung la anu' !)

pai de revelion pleci dintr-un an si ajungi in alt an  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #79 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 18:21 »
Pai mi-e teama sa nu ajung in 2013, ca e cu ghinion!  ;D

Caroline, uite-asa:   8)  (inca nu m-am hotarat ce culoare sa ma vopsesc, in rest sunt identica cu Barbie  ;D)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #80 : Miercuri, 07 Decembrie 2011, 18:55 »
inca nu m-am hotarat ce culoare sa ma vopsesc, in rest sunt identica cu Barbie  ;D)

;D... Eu asteptam raspunsul cu inima stransa, sa nu cumva sa mi se spuna ca traditia e varianta a)... urasc tinutele business.  :P Asa ca, total de acord!
P.S. In ce priveste insuportabilitatea... un barbat mi-a spus odata: "ai putea sa fii si tu mai Barbie din cand in cand". Cred ca a fost cea mai mare gafa pe care o putea face...  :P

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #81 : Joi, 08 Decembrie 2011, 04:42 »
Ca novice ce sunt, eu am un alt gen de intrebare: Care este "codul" de tinuta la petrecerile Singles Camp?

Initial era costumul lui Adam. Dar cineva a zis ca prea e de la inceputul lumii moda asta si atunci am trecut la accesorii :P Respectivul costum a ramas sa se poarte numai in intimitate  ;D

Eu sigur o sa vin in costum de blugi, frac si camasa cu cravata si papion. Plus joben  :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #82 : Joi, 08 Decembrie 2011, 04:47 »
trenul IR 1745 (inter-regional, fost accelerat)

Si la intercity cum i-au zis acum, interstelar?!  :D :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #83 : Joi, 08 Decembrie 2011, 04:53 »
Ieeeeeeeeeeeee! La Sovata ningeeeeeeee!
Uitati-va pe webcam! :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #84 : Joi, 08 Decembrie 2011, 07:58 »
.......
Eu sigur o sa vin in costum de blugi, frac si camasa cu cravata si papion. Plus joben  :D

si cravata si papion !!??   ;D 8)

Ieeeeeeeeeeeee! La Sovata ningeeeeeeee!
Uitati-va pe webcam! :D

acum a stat  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #85 : Joi, 08 Decembrie 2011, 17:26 »

Cravata peste papion sau invers? Sau cravata la gat si papionul la panglica de la joben?  ;D
Faceti mishto... e de bine, tocmai am aflat ca n-o sa ma trezesc de revelion printre niste scortosi.  :P Punct ochit, punct lovit!  ::)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #86 : Joi, 08 Decembrie 2011, 22:12 »
Tinuta este optiunea fiecaruia, n-ar fi rau insa sa fim cat se poate de lejeri dar in acelasi timp un pic si festivisti (desi urasc chestia asta...). Nu uitati de costume de baie, slapi si ce mai trebuie la SPA. iar cei cu schiul, sa nu uite sa ma ia si pe mine. Imi place ca si paltonar de partie sa beau vin fiert. Cam asta este relatia mea cu schiul, dupa ce doctorii mi-au umblat de vreo sase ori la picioare.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #87 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 17:39 »
Am vazut pe youtube clipul de la Observator. 40 de participanti? Eu stiam de 30... s-au suplimentat locurile? :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #88 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 21:58 »
Ceilalti 10 sunt Flamingo Boys  ;D  8)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #89 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 23:43 »
Ceilalti 10 sunt Flamingo Boys  ;D  8)

Dac-ar fi asa, ar mai trebui suplimentati 10... ca sa ajungem la proportia de 1:1.  ;D