Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (2/45) > >>

admin:
Iti multumesc Tatiana, tocami m-am intors. Am facut ieri o tura nebuna de vreo 800 de km, am stabatut in lung si-n lat Tinutul Secuiesc si am ajuns spre miezul noptii acasa. Imi programasem 2 zile, am gasit insa 3 locatii, din care sper ca pot alege una. A mai ramas doar partea de negociere si de acceptare oferta. Nu are rost sa spun mai multe pana nu stiu oferta finala, dar sper ca ceea ce am gasit va fi pe placul vostru. Am sa va explic si ratiunea alegerii.

Tatiana:

Ei, deci a fost de bine si asta conteaza.:)
Dupa cum vezi Gigi sunt cu ochii pe tine ;) desi la ora asta chiar nu stiu ce o sa fac de Revelion. Sper insa din tot sufletul sa reusesti sa organizezi ceva frumos pentru toti cei care au nevoie de voi intr-un moment special ca trecerea dintre ani.:)

admin:
In urma chestionarului si a inscrierilor in lista apar in jur de 100 de persoane care si-au manifestat intentia de a participa la Revelion. Locatia la care sunt tentat cel mai tare sa ma opresc are 50 de locuri. Ar fi extraordinar sa o putem ocupa doar noi si sa fim acolo intr-un numar atat de mare. Urmeaza insa asa cum va spuneam sa vad exact oferta tarifara si negocierea unde se opreste.

admin:
Promiteam detalii in 2-3 zile, insa partea de negociere nu s-a finalizat la nici una dintre cele 3 locatii selectionate in final.

varsator38:

--- Citat din: Tatiana din Duminică, 23 Octombrie 2011, 11:30 ---
Dupa cum vezi Gigi sunt cu ochii pe tine ;)

--- Terminare citat ---

suntem cu ochii pe tine Gigi :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă