Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Mari_a:
Sovata
Motivul lalelei, omniprezent pe casele si pe portile scuiesti
Caroline:
Mersi, Mari_a, eu nu observasem motivul lalelei... :o Probabil pentru ca locuiesc in zona de prea mult timp deja. ;D
Mari_a:
Lalele, lalele...
Tinutul Secuiesc e plin de ele... :D
Acum vreo trei ani m-am preumblat vreo saptamana prin zona. Si m-am apucat sa le pozez. Am facut zeci! Sunt de toate formele, stilizate in toate felurile, pe/din toate materialele, in toate locurile posibile si imposibile... Nu-mi mai amintesc in ce sat era o casa alba, cu gard alb si cu lalele rosii cu frunze verzi pictate peste tot, peste tot... Si in gradina, intr-o prajina, se afla, evident, un steag rosu-alb verde :)
cryssu:
O experienta cel putin interesanta care merita cu siguranta incercata macar o data.
Un sejur relaxant si placut si pentru asta tin sa multumesc gazdelor, Gigi si Samiza, care au fost la inaltimea asteptarilor.
Multumesc inca o data pentru ocazia de a cunoaste oameni noi si de a socializa intr-o locatie inspirata.
Va felicit pentru curajul de a pune in practica un concept deja vechi in alte parti si va doresc mult succes in continuare!
:)
Caroline:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 09 Ianuarie 2012, 21:27 ---Lalele, lalele...
Tinutul Secuiesc e plin de ele... :D
--- Terminare citat ---
Nu numai secuiesc, ci si sasesc! Nu stiam eu de ce nu le-am vazut la Sovata... Acuma m-am dus dincolo sa verific... Pe pianina noastra, cumparata de la sasi in anii '80, sunt sculptate, ghici ce? :o Lalele !!! ;D ;D ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă