Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
janeta:
petrecere frumoasa la Sovata , dragii mei ! sa stiti ca la 12 noaptea am sa va trimit degraba un gand bun si un sarut ( asa , ca sa aveti noroc tot anul :D )
almi_gabi:
dupa calculele mele de "derivari de kilometri" si "integrale de volum " :o imi iesea ca trebuia sa incepeti sa reveniti pe la casele voastre - oare ce o fi cu voi - deja incep sa ma ingrijorez ;D 8)
Caroline:
Buna tuturor!
Cred ca unii revin cu intarzieri de... derivari si recuperari pe traseu. ;D
Eu, de ex, am mai ramas la fratele meu in Sibiu, pana azi... iar azi am dormit aproape toata ziua, ca la recuperare. Nu stiu altii cum sunt, da' eu, ca nou-venita, m-am simtit extraordinar la Sovata! Inca o data, LA MULTI ANI! tuturor (cunoscuti sau ne- inca). :-*
almi_gabi:
bine ai revenit Caroline !
ma bucur ca ti-a placut la Sovata ;D
cum a fost Revelionul si distractia ? zapada era? la SPA ai fost?
Codru:
La-la-la-la-la-la dupa cum zice vorba cantecului !!! De seara pana dimineata ca sa il adaptam pentru noi ! ;)
La multi ani tuturor!!!! si sa aveti un 2012 excelent exact asa cum vi-l doriti fiecare ...!!!
La Sovata a fost excelent si imi pare putin rau ca nu am apucat sa stau cate putin cu fiecare dintre participanti dar stiu de asemenea ca n-au intrat zilele in sac ! Lume noua si lume veche , voie buna si veselie , muzica buna , ca sa mai zic , de toate !! A fost excelent pentru mine ! Am dansat si ne-am distrat asa cum ar trebui intampinat fiecare an nou!
Mai multe amanunte dupa ce ma mai dezmeticesc din ''dezmat'' ;)
Salutari tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă