Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011

<< < (18/19) > >>

admin:
Am intreaga colectie de fotografii Singles Camp. De la prima tabara, cea din 9-11 aprilie 2011, pana la Sighisoara, septembrie 2011. Intentionez, ca atunci cand website-ul va primi o fata simplificata, sa dezvolt acel colt acum usor uitat, de arhiva fotografica. Firesc ca mult mai comod si firesc este sa apara la topicul respectiv, dar inserarea fotografiilor nu este tocmai punctul meu forte. Fotografiile mele au o marime prea mare, asa ca ar trebui resize sau postarea pe un site de fotografii. De unde sa le directionez spre noi. Cum n-am decat foarte putin timp la dispozitie, prefer sa scriu despre actiune si mai putin sa postez fotografii. La Adriatica vad ca m-am potrivit perfect cu Gabi. Eu scriu cate ceva, ea vine si posteaza fotografii.
Mai este inca o problema, cea legata de persoanele care apar. Conform intelegerii, fara acceptul unei persoane, nu se pot posta fotografii in care aceasta sa apara. Si la noi multe din fotografiile reusite contin pe cei care participa. Asa ca destul de greu sa alegi din restul ceva potrivit.

Mari_a:
Da, ştiu că aşa este. Mulţumesc pentru răspuns.  :)
Nu mă refeream la admin, ci la cei care au participat. Poate că unii mai tehnici şi cu mai mult timp liber...  ::)
Viperinele au fost mai descurcăreţe... Pe topicul cu Sighişoara, îmi vine să mă apuc să le pun eu pe ale mele din 2006... Am poze cu Biertanul din toate unghiurile şi prin toate cotloanele – inclusiv cu vestita încuietoare de la uşa sacristiei...
Pentru pozele din Deltă mă bazez pe Codruţa-drăguţa  :)  :-*  :-*  :-*

--- Citat din: admin din Marți, 20 Septembrie 2011, 14:25 --- dar inserarea fotografiilor nu este tocmai punctul meu forte
--- Terminare citat ---
-  Se pun foarte greu/complicat poze pe forum, poate se face ceva să se simplifice - doar cu copy/paste... Dacă se poate şi nu-i problem...

Mari_a:
Pe-aici nu mai postează nimeni nimic…?! Văd că fetele-drăgălașele nici pe forum n-au mai intrat de mult… Pe e-mail nu-s, pe mess nu-s… Mă rog, știu că lumea mai și muncește (nu ca mine!), dar mă uit iar la viperine: ce rapide au fost! Filmulețe, cd-uri, transfer.ro… Bravo fetelor și băieților!
Mi-am făcut inventarul pozelor:  am ce a pus adda pe forum, am vreo 10 de-ale mele, ce am apucat să fac până aparatul meu a dat ortul popii – mai mult peisaje - și mi-a trimis Codruța vreo 85, din care una cu mine de aproape (știu că nu-s fotogenică! din spate liceu, din față muzeu!), una cu o parte din grup – dar făcută de la maaaare distanță și din spate, iar restul de 83 cu toate apele-trestiile-frunzele-rațele-lebedele etc. Frumoase și astea, dar cu oameni nu-mi dă nimeni?  :( :'(  Eu tot mai aștept, ca mortu’ colacu’.
(Că de-aia m-am supărat ca văcarul pe sat. Eu m-am simțit bine cu grupul, dar poate că grupul nu s-a simțit bine cu mine... și s-a făcut arici...)

admin:
La Sibiel o sa aveti pregatit un dvd cu fotografiile pe care le-am colectat atunci in penultima zi de Delta. Si daca te intrebi unde sunt serpisorii de Delta, senzatia mea este ca s-au intors acolo. Ca Alex si Adda prea se tineau cu mainile de gard la plecare si nu vroiau sa urce in microbuz. Cu greu le-am luat de acolo, dar daca s-au intors, fara sa ne spuna si celorlalti?

Mari_a:
Uuuun DVD ? Săr’na, să fie primit !  :)
În privinţa fetelor, am o dilemă din care nu pot ieşi:
- ori au luat microbul şi s-au dus la pescuit (eu m-am trezit sâmbătă că mă căscam pe la raftul cu scule de pescuit, era cât pe ce să-l întreb p-ăla Da' mămăligă d-aia cu vanilie aveţi?)
- ori fetele nici n-au mai ajuns până-n baltă; s-or fi oprit pe aici, pe la băieţii ăştia frumoşi, că le-am văzut eu că ar fi sărit din microbuz din mers  ;) ;D  Măi fete, aveţi grijă cu fantele de Bucureşti, că e numai ambalajul de el, înăuntru e sec, e praf, nimic-nada-nihil-nothing-nullite-nichevo-niente

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă