Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011

<< < (17/19) > >>

adda:
Gura Portitei

Mari_a:
Ce se mai poate adăuga?
M-am simțit ca un copil. M-aș fi plimbat la nesfârșit prin labirintul Deltei și pe fâșia de nisip care desparte lacurile de Marea cea mare... M-aș mai fi jucat cu undițele, cu cățaua și cu pisicile pensiunii... Le-aș mai fi înotat piscina în lung, în lat și în diagonală... Aș fi stat o zi întreagă sus pe deal, în cetatea Heracleea, să urmăresc jocul luminii și al umbrelor de prin văi, zarea îndepărtată, vălătucii de nori albi... Aș fi stat continuu cu grupul și aș fi ascultat toată noaptea la povești, povestiri și amintiri, dacă n-ar fi trebuit să ne mai și odihnim, pentru expedițiile pe ape și pe uscat de-a doua zi.
De ce tot ce e bun e puțin?
Aparatul meu foto m-a lăsat (în) baltă după numai vreo zece instantanee, așa că sunt la mâna voastră  :D . Pliiiiz, nu uitați să mi le dați și mie, fie-vă milă, că suntem șaișpe frați acasă și n-avem nici o poză cu oameni!  ::)   :-*
Aparatul de muzică l-am lăsat acasă, pen'că nu se cădea să stau cu căștile în urechi. Dar (apropo de ce se discută azi - despre dependențe), nici nu i-am simțit lipsa. Era muzică și la pensiune, dar muult mai frumoasă a fost muzica valurilor, a vântului printre trestii, papură și sălcii, a păsărilor, concertul broaștelor...

almi_gabi:
adda, nufarul acela din Delta tare fain arata  :)

Alex:
da asa e Adda , ai dreptate  , cel mai greu a fost luni cand a trebuit sa parasim acele locuri dragute si sa ne luam ramas bun de la  < partenerele  de excursie >  cu care am petrecut acele zile minunate :D
vreme extraordinara , peisaje deosebite ce ma-au incarcat cu multa energie pozitiva
Multumim Gigi pentru tot

Mari_a:
Acuma, mă iertaţi că tocmai eu, care am fost într-o singură excursie SC, mă apuc să critic, dar multe topicuri de pe “Tabere încheiate” suferă de… cum îi zice ştiinţific la sindromul ăsta: lipsă de fotografii?! Verba volant… poza manent!
(Ori poate eu sufăr? Hm… Mi-a mai zis cineva să mă duc la psycho_the_rapist să mă tratez…
La următoarea ieşire cu SC, o să-l iau cu mine pe Gabriel Hennessey…)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă