Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011
NeliTTT:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 Septembrie 2011, 13:24 ---Așa. Am lămurit-o pe mp cu Neli. O dulcică! Pe zi ce trece mi se întărește convingerea că oamenii din provincie sunt mai oameni. Aici, în București, parcă ne-am sălbăticit cu toții!
--- Terminare citat ---
Cand sa-ti multumesc si io ca ma lauzi in public, iaca vad ca dai din casa. Nu mai spune la toata lumea ce facem noi pe mp. Si sa stii ca urmeaza sa mi se deschida un fan club in Bucuresti. Te bagi? Vorbeste cu Jul, ca la ea se fac inscrierile.
In alta ordine sa stii ca si eu am intalnit bucuresteni de treaba asa ca.... nu suntem noi mai cu mot. Sau poate o fi numai exceptia care intareste regula? Hai ca n-am vrut sa fiu rea.
Si ca sa fiu la subiect, nu indesa multe lucruri, pentru ca, ca o virgina salbatica ce esti, o sa umbli mai mult dezbracata, asa am vazut eu in filme.
Va doresc drum bun si distractie maxima.
marcutza:
drum bun, sa va intoarceti cu bine, cu poze si povesti !
Mari_a:
Vă mulțumesc!
Se face fan club? Mă bag, pen' că sunt sigură că va fi fun! 8)
;D Virgină sălbatică?! O să umblu ca o amazoană! Uite d-asta: http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Amazons.png
(Hi, hi, hi! Am scris atâtea prostii p-aici, încât cred că lumea se așteaptă să întâlnească un clovn. De fapt, sunt foarte acritură-murătură. Mi-am luat multe haine groase, că dacă o fi să-mi fie și frig, mi se taie de orice distracție!)
Alex:
Multumim de urari !
nici eu nu stiu cat o sa pot dormi in noaptea asta
bagajul e gata astept ora plecarii
francesca777:
Drum bun dragilor....vreme faina sa aveti, distractia la maxim e sigur garantata..sa faceti poze multe si filmulete sa ne delectam si noi cu ele..:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă