Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011
Mari_a:
Așa. Am lămurit-o pe mp cu Neli. O dulcică! Pe zi ce trece mi se întărește convingerea că oamenii din provincie sunt mai oameni. Aici, în București, parcă ne-am sălbăticit cu toții! O să vă povestesc, după acțiunea vulturu' de mare cu peștele-n gheare, cum am nimerit într-un an - fără să știm dinainte - în inima Deltei la pensiunea unui bucureștean din Crângași. De atunci, întreb înainte pă unde s-a născut propitaru'. Acum, fiind grup organizat, prin agenție, am deplină încredere. Nu s-ar arunca Gigi din Adriatica în vreo băltoacă!
Dar gata cu perierea :D. Azi e-n 7. Liniște mai mare ca aici nu găsești! Se aude cum clămpăne barza-n baltă!
Ce faci, fetele? E gata bagajele? V-ați luat pelerinele, cizmele de cauciuc, hainele de tăvăleală, alea-alea, treburi-treburi?
almi_gabi:
mari da' tu ai facut bagajele ? sau daca te-ai vazut cu "fire-less-ul" ai zis ca te transferi on line ;D
Mari_a:
Ooo, ce bine ar fi on line! Am făcut ceva-ceva bagaje, nu multe, vreo patru valize, da' tre' să mai împrumut una de la vecina! Acuma serios, n-am decât una, da' bună. Am îndesat-o cu genunchii! Dar vă rog pe cei care mergeți, nu mă cunoașteți, nu vă cunosc - însă promiteți-mi încă de pe acum că dacă-mi explodează, mă ajutați să-mi adun schijele de pe drum!
Nu umblu cu fire-ul, că nu vreau să-mi dau foc la valiză! ;D
Văd că nu combatem decât noi două p-aici. Știu că Steliana se luptă cu zugrăveala-n valuri, dar restul? Să înțeleg că nu merg alte fete? Hm... Poate ne trezim într-un grup de bărbați (oops, am început să visez! stai să nu cad din pat!)
Adda?
Codruța? (Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj! :D )
Cineva?
Altcineva?
almi_gabi:
dragilor, va doresc sa aveti vreme frumoasa, sa va distrati bine, sa va relaxati, sa vedeti locuri remarcabile, sa descoperiti frumusetea naturii, sa va simtiti excelent :) :D
adda:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 Septembrie 2011, 16:19 ---
Văd că nu combatem decât noi două p-aici. Știu că Steliana se luptă cu zugrăveala-n valuri, dar restul? Să înțeleg că nu merg alte fete? Hm... Poate ne trezim într-un grup de bărbați (oops, am început să visez! stai să nu cad din pat!)
Adda?
Codruța? (Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj! :D )
Cineva?
Altcineva?
--- Terminare citat ---
ha ha...Mari_a nu mai visa....nu de alta dar sa nu fii dezamagita...:P
cineva...altcineva....toata lumea cred ca se pregateste, indeasa hainele in bagaj...
eu cred ca nu o sa prea am somn la noapte...sunt cam nerabdatoare sa plec odata...
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 07 Septembrie 2011, 18:03 ---dragilor, va doresc sa aveti vreme frumoasa, sa va distrati bine, sa va relaxati, sa vedeti locuri remarcabile, sa descoperiti frumusetea naturii, sa va simtiti excelent :) :D
--- Terminare citat ---
multumim Gabi...vreme frumoasa o sa fie, locuri remarcabile de asemenea....o sa ne simtim excelent
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă