Arhiva > Arhiva
Increderea
luciamanta:
--- Citat din: balanta din Vineri, 28 Octombrie 2011, 10:13 ---lucia, poate era vorba de un soi de atasament si o durere surda a dezamagirii in care nu ai mai putut oferi ca atunci cand credeai cu adevarat in relatie?
--- Terminare citat ---
Cred ca dezamagirea a fost prea dureroasă si nu am mai putut acorda nici un fel de credit fostului iubit.
balanta:
asta cu increderea are mai multe nuante...eu una abia in mine am incredere...cred ca sunt anumite marje ale increderii...adica asa vad acum...nu mai sunt atat de intransigenta...
steliana:
atunci cand ne cunoastem si stim ce vrem, avem intransigenta ... increderea;
atunci cand ne indoim de putereile pe care le avem, dar nu le folom, devenim transigenti ... sau neincrezatori?
ultima suflare a fiintei, inseamna putere! puterea de a da, de a simti, de a trai!
rasuflare ... fiecare priveste viata, dorinta ....
balanta:
steliana, ma dau batuta....mi-ai ars neuronii !...prea profund pentru mine in dimineata asta! :o
steliana:
CT! cum privesti increderea in neincredere?
care sunt modalitatile de a face neincrederea, incredere? cand, cum, de ce, devii increzator? care sunt marcajele care te pot face increzator ... sau neincrezator?
dar invers? exista reguli?
pana una-alta, viata si jocul cu "EA" ... ne face sa intelegem ca nu este "cacialma", decat atunci cand vrei sa "o" traiesti!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă