Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011  (Citit de 82274 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
« Răspuns #210 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 18:52 »
DJ si noua ne-ai placut  :)  In exces  :)
Canti foaaaarte bine!

Intr-adevar, cele doua zile au trecut foaaarte repede. Eu inca nu m-am trezit!  :D

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #211 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 21:54 »
Trebuie sa ma scot si eu cu ceva ...  ;D

Offline rox2na

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #212 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 22:11 »
Cam obosita sunt si eu dar tin sa va spun- zilele petrecute la Sibiel in acest weekend au fost parca prea scurte, vremea a fost bunicica, oricum toti am fost pregatiti pentru un timp mai racoros, distractie la maxim, program variat, nici nu ma asteptam sa fie altfel decat ok.
Nu trebuie sa va mai spun ca mancarica a fost delicioasa asa cum stiti ca se prepara la Sibiel, dans si karaoke in programul de noapte...
si sa nu uitam de senzatiile tari de la tiroliana care nu prea era in program dar s-a solicitat si, stiti cum e Gigi- pana la urma, rezolva... ce sa va mai spun, ar fi multe de povestit dar sa mai pastram si pentru maine ca acum mi se cam inchid ochii. O seara buna tuturor si sa auzim numai de bine.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #213 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 23:22 »
un pic nepovestita am sa raman si eu  dar acu`, la sosirea acasa ma simt cam ca atunci cand visezi ceva frumos si la trezire regreti ca ai parasit visul . a fost frumos , tare frumos...
a fost frumos ca am fost impreuna , a fost frumos ca ne-am simtit atat de in largul nostru , a fost frumos sa vezi atata exuberanta si voie buna .
de felul meu nu sunt carcotasa , dar chiar daca as fi fost si tot n-as fi avut impotriva cui sa-mi revars nemultumirea .

ba , daca ma gandesc bine , ceva-ceva nu mi-a fost deloc pe plac : prea au trecut repede zilele astea . inca am febra musculara ( oare de ce ?  :D ) , inca sunt ragusita ( din vina dj-ului , desigur - minunat om - ) , inca mai simt in par mirosul de fum ( zacusca , berbecut , pita , toate facute acolo sub ochii nostri la protap , pe pirostrii ori in cuptorul generos de copt painea si , mai ales , azvarlind in narile noaste arome imposibil de descris ) . dar pentru ca imi pica ochii in gura de somn n-am sa mai postez nimic acum pentru ca e foarte posibil sa nu reusesc sa va descriu cu fidelitate incantarea de a ma afla impreuna cu voi si cu cele doua gazde minunate ( samiza si gigi ) . mi-e atat se sooooooomn...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #214 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 23:57 »
Fericit, extaziat, obosit, cu febra. Nu musculara, ci d-aia adevarata care se masoara cu termometrul :D Dar a fost superb, in ciuda vremii mohorite si reci de simbata si duminica. Iar serile cu muzica, dans si karaoke au fost de pomina. Si nu m-am mai simtit niciodata atit de bine dansind asa cum m-am simtit in cele doua seri-nopti-dimineti  ;D Eram decis sa nu ma inscriu la revelion dar dupa excursia asta incep sa reanalizez situatia...

Acu ma duc sa fac o frectie caci ma dor toate de parca eu am fost cel ciomagit si nu piinea de la Sibiel. Noapte superba!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #215 : Luni, 10 Octombrie 2011, 09:20 »
Buna dimineata tuturor! Tocmai mi-am baut cafeaua de dimineata si mi-am pregatit ceva de mic dejun. Am o gramada de lucruri de rezolvat inainte de plecarea in Ungaria, dar cu mintea sunt inca la Sibiel, asa ca mici sanse sa am vreun spor! Sunt inca la focul de la protap, cu ceasca de tuica fiarta in mana, probabil ca o sa ma trezesc cand ajung la ...saramura.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #216 : Luni, 10 Octombrie 2011, 10:09 »
Am revenit acasa dar as mai fi stat.  ;D   Mi s-a parut ca au trecut foarte repede aceste zile.
A fost un week-end al toamnei, o sarbatoare – culori, atmosfera, preparate si arome – 2 zile minunate cu seri de dans, karaoke si distractie. M-a simtit minunat alaturi de voi, de bucuria si entuziamul vostru.  :)
Cuptorul de paine, protapul, ceaunul cu zacusca sau tocanita, tiroliana si mersul pana la schitul Sibiel  - imi voi aduce aminte cu placere de aceste momente.
Binenteles - cateva "extrase"  ;D din acest week-end!
- drumul pe valea Oltului catre Sibiu a fost o adevarata “etalare” de culori cum numai toamna stie  sa aduca.

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #217 : Luni, 10 Octombrie 2011, 10:37 »

Ma bucur ca v-ati intors cu amintiri frumoase si sper sa povestiti mai multe dupa ce va repuneti pe picioare.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #218 : Luni, 10 Octombrie 2011, 13:28 »
Nu posed cuvinte potrivite si mestesugite si nici nu reusesc sa ma adun pentru a desavarsi o imagine. Imi vin in cap franturi…
Nu scriu aici pentru cei care ati fost si ati vazut filmul asta, chiar ati jucat in el, ci pentru cei care n-ati ajuns inca pe aici. Pe aici prin SC si pe aici pe la Sibiel.
Nu sunt o mare dansatoare (dimpotriva, am doua picioare stangi), dar mi-a placut sa privesc (nu sunt nici o mare bautoare, dar mi-a placut sa beau !  ;D ). Daca de la tineret ma asteptam sa rupa podelele si pingelele, am fost uimita sa vad doamne de varsta mea sau cu ceva mai multe primaveri care au dansat pline de energie ore in sir ! Felicitari doamnelor ! Podiumul ocupat clar de doamna cu sal. Si fara sal !
A fost o situatie in care minoritatea a fost in avantaj : domnii au fost trecuti din brate in brate (cate putin, sa ajunga la toata lumea !  ;D ). Felicitari domnilor ! Premiant : domnul mititel, de vreo doi metri, cu meniaito/sau cum ii zice : un dans din asta mai plin de viata si de energie ca al lui nu am vazut la un barbat !
Karaoke : a cantat care cum a vrut si cum a putut – cei mai curajosi la microfon, altii – ca mine – pe de langa, dar din toti rarunchii. Domnisoara blonduta – nota paisprezece ! La fel blondutul de copil care s-a straduit din rasputeri sa ne cante : a reusit sa ne amuze maxim pe toti ! Premiul special al juriului – D-J-in-exces, care mai tinea ritmul si mai dregea busuiocul.
De-ale mancarii : di tati ! Am pandit momentul scoaterii painii din cuptorul de afara. Cateva doamne care nu s-au impacat cu soacra la viata lor, i-au luat coaja la bete asa, cu simt de raspundere ! Alte cateva s-au implicat serios, cu liguroiul al mare, in ceaunele cu diametrul de un metru care au fiert afara pe pirostrii cu de toate : tocanita de vitel, zacusca de fasole, zacusca de zacusca, chestii dulci de macese si alte alea, multe si de toate.
De berbecutul protapit la jar s-a mai scris pe aici. Doaaaaamne, cum mirosea !!!
Strugurii au fost sugrumati cu teascul pana au spus tot. S-a baut must din cani de lut.
S-au copt vinete si ardei pe jar. S-au pus muraturi – cateva doamne s-au implicat, mie mi-a placut – si aici – sa privesc si sa simt mirosul zemii de otet.
Cativa mai sportivi am mers pe drumul forestier in sus, vreo trei kilometri, pana la Schitul Sibiel. Alti cativa cu masina. Patru calugari, biserica noua, bisericuta veche, chilii, acareturi si pretutindeni flori – dalii de toate culorile, inalte cat mine, inca inflorite. Un parinte bucuros de oaspeti, care ne-a vorbit foarte frumos, ne-a povestit istoria acelui locas si despre viata lor in izolare in munti. E drept ca si una din colegele noastre a stiut ce/cum sa il intrebe si l-a stimulat la vorba. A fost ca o slujba, dar mult mai frumoasa decat una citita din Evanghelii. Nu mi-a placut ca bisericuta veche era super-supra renovata (aia nu e conservare!) si i se mai adauga deasupra o clopotnita din BCA  :o
Personalul pensiunii – extraordinar de amabil. Si de discret. Vicentiu – o dulceata de baiat, cu o figura de heruvim, cu un zbenghi in frunte, cu o vorba molcoma, in ardeleneasca veritabila, omniprezent, extraordinar de comunicativ, de viu, de spiritual,  binedispus si amabil la orice ora din zi si din noapte. A ramas la fel si dupa ce au plecat sefii. Propun sa i se mareasca salariul. Baiatul de la bar - la fel (ii multumesc ca mi-a fixat internetul!). Bucatarul care a facut seara afara  tocanita de vitel : bun de pus la rana. Ne-am pozat cu el si cu linguroiul in toate pozitiile si n-am fost putini cei care ne-am desfatat narile pe langa ceaun.
Colega mea de camera : cuminteeeee, nici nu o auzeai cum respira ! La cum ne alergam noi pe aici, ma asteptam la deranj mare. Dar e o fata de nota douazeci. M-am simtit bine cu ea – atata ca m-a certat : Iar ai venit la 4 dimineata ? Mai dar tu numai la ore d-astea mici umbli ?   ;D
O sa mai scriu daca imi mai amintesc. Doua nopti/trei zile am trait intens, a fost ca intr-un montagne russe.

Acum plec din nou in sat. Ma gandesc sa ma duc in Saliste. Sunt doar vreo 4-5 km. Asa, agale, ca antrenament pentru Hajdu-nu-stiu-cum!  :)

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #219 : Luni, 10 Octombrie 2011, 13:31 »
La mine treaba cu "pusul pe picioare " va dura ceva  insa asa...cu ochii inlacrimati(si la propriu si la figurat) zic asa: conform asteptarilor...totul la superlativ .Aveam sa intalnesc persoane noi si marturisesc ca mi-am pus intrebarea cum are sa fie.La inceput priveam in jur acele persoane pe care le vedeam pentru intaia oara...retrase..cuminti pe scaunele lor.Dupa ce minunatul nostru DJ ne-a ademenit in stilul sau  si atmosfera a inceput sa se incinga vedeam cum mimica fetei lor se schimba, cum incet incet au parasit mesele si s-au lasat purtati de muzica pe ringul de dans...absolut minunat.Asa cum spuneam...gazdele, cum bine ne-au obisnuit cu fel si fel se surprize, joc si voie buna... cu mese delicioase...ufff.....mintea-mi zboara acolo...am niste frisoane...bun ar fi acu '  focu' ala sa-l simt arzand in spinare.:))...multumesc  din suflet pentru tot, tuturor...ca alaturi de voi am petrecut iar cateva zile de vis. ;)

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #220 : Luni, 10 Octombrie 2011, 14:06 »
Aveti dreptate...au trecut mult prea repede zilele petrecute la Sibiel ....dar va contrazic totusi...nu a fost frumos ci TOTUL a fost EXTRAORDINAR... am descoperit la Sibiel niste gazde  extraordinare...Mii de multumiri  Samizei si lui Gigi pentru tot...
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #221 : Luni, 10 Octombrie 2011, 14:30 »
Nu pot decat sa fiu multumit si impacat atunci cand citesc feed-back-urile venite de la voi. Pentru mine e foarte important ca toata lumea sa fie multumita si mai ales binedispusa. Trebuie sa recunosc ca proiectul Singles Camp este unul de suflet pentru mine si ori de cate ori voi fi solicitat am sa raspund prezent. De asemenea nu pot sa nu remarc cateva voci absolut uluitoare printre voi, alaturi de care as canta oricand, Alina, Francesca, Carmen Toma, Janeta si alte doamne a caror nume din pacate nu mi le aduc aminte acum (scuze pentru asta ...).

Si ca sa inchei cu o nota de optimism, abia astept sa ne revedem si cu alte ocazii, la fel de plini de viata si cu si mai multa energie.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #222 : Luni, 10 Octombrie 2011, 15:47 »
 :)  Frumoase relatări, frumoase impresii. Mă bucur că ati avut parte de câteva zile de socializare, de voie bună, dans, antren si câte si mai câte...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #223 : Luni, 10 Octombrie 2011, 18:07 »
De-ale mancarii : di tati !  ........

m-am ingrasat !!! :o  ;D  ;D 

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #224 : Luni, 10 Octombrie 2011, 20:05 »
Acu ma duc sa fac o frectie caci ma dor toate de parca eu am fost cel ciomagit si nu piinea de la Sibiel.

Saturnis, sper că te simti mai bine ori dacă nu te simti, atunci ne spui sincer ce s-a petrecut cu tine la Sibiel!